Ha a narancshéjat túl pikánsnak találod, kaporral és tárkonnyal is készítheted.iko636
Hozzávalók 4 személyre
- 1 evőkanál vaj
- 1 nagyobb szál póréhagyma apróra vágva
- 80 deka burgonya kockákra vágva
- 35 deka füstölt lazac csíkokra vágva
- 8 deci csirkealaplé
- 2 deci tejszín
- ízlés szerint só, bors, tárkony
- 0.5 deci száraz fehérbor
- 1 darab bionarancs héja lereszelve
Elkészítés:
A vajon puhítsd meg a hagymát, öntsd fel a borral, és hagyd elfőni néhány perc alatt. Ezek után dobd rá a felkockázott krumplit, és öntsd fel az alaplével. Ha a burgonya megpuhult, add hozzá a tejszínt, és ízesítsd a szükséges fűszerekkel és a narancs levével. Vedd le a tűzről, keverd el benne a halat, majd a narancshéjjal megszórva tálald.