James Bond tangában hódít

Másodjára akkor visítanak a nők, amikor kigombolom az ingemet, harmadjára, mikor letépem a nadrágomat. Az eksztázis hatalmas, amikor a tangámat is ledobom – meséli Györe Péter chippendale, akivel választott hivatásáról, és a lánybúcsúkban szerzet tapasztalatairól beszélgettünk, valamint arról, hogy a felesége hogyan viseli mindezt.

Egy zuglói lakásban találkoztunk nyáron. Egyre jobban izzott körülötte az amúgy is forró levegő, amint lekerült róla a zakó, az ing, a nadrág, majd végül a tanga is. A zenével együtt rezdült száznyolcvanhét centis testének minden, kimunkált izma. Barátnőm lánybúcsúján én voltam zavarban, most pedig, amikor a kávézóban találkozunk, ő feszeng. Györe Péter chippendale fiú – sajnálatomra – nem egyszál tangában érkezik, de izmai civil ruháján keresztül is elődomborodnak. Leül mellém, hosszú lábait begyömöszöli a kis, kerek asztal alá.

Elég nagy hatásal voltál ránk azon a bulin... de gondolom, a színpadon még izgatóbb a hatás.

Általában igen, sokat dolgozunk érte. A csapatom, a Sexmission minden műsorszáma különböző történetre épül, de közös bennük, hogy a nő megpillantásával kezdődnek, és a beteljesüléssel érnek véget. Legyen szó nyilvános fellépésről, lánybúcsúról vagy céges partiról, amikor megjelenek a jelmezben, egy jó buliban visítanak a lányok. Most is éppen itt van a rendőrruhám, viszem a tisztítóba, a tengerész jelmezemet pedig most kapom vissza. Másodjára akkor visítanak, amikor kigombolom az ingemet, harmadjára, mikor letépem a nadrágomat (Nagyon cseles ám ez a nadrág, hiszen két oldalt tépőzáras – a szerk.). Az eksztázis pedig hatalmas, mikor a tangámat is ledobom.

Ez mindig lekerül a végén?

Vannak, akik előre kérik, hogy ezt az utolsó darabot hagyjam magamon, például az a hatvanéves hölgy, akit nemrég köszöntöttem a születésnapján. Persze tanga nélkül sem vagyok anyaszült meztelen, a lényeget mindig eltakarom. De az ünnepelt vagy a kiválasztott benézhet, sőt kezét csukva tartva be is vezetem a lepel mögé. Nagyon ritka, hogy valaki fogdosni akarjon. A többi testrészem megérintése a koreográfia része, ilyenkor mondom is alkalmi partneremnek, hogy most fogja meg a fenekemet, vagy még várjon, ne tépje le az ingemet.

Melyik a kedvenc műsorszámod?

A James Bond show. Szerintem a legtöbb férfi szeretne hasonlítani rá, mivel okos, ügyes, erős, a nők bálványa, ráadásul megfontolt, nem szószátyár, nem egy filmvígjátéki figura. A stílusával és a sármjával veszi le a nőket a lábukról. Ráadásul az eddigi színészek mind sötéthajúak voltak, a legutóbbi James Bond pedig szőke (Daniel Craig - a szerk.). Ez pont jól jön nekem, mivel az én hajam szőkés barna. Régebben szőkítettem is, ezért Havas Zsolt barátom akkor el is nevezett James Blondnak. Így még jobban kötődik a műsorom a filmekhez, ami szinte sosem veszti el az aktualitását, hiszen elég gyakran dobnak a piacra egy-egy újabb James Bond filmet.

Hogyan őrzi meg a táncoló James Bond a formáját?

Hetente négyszer megyek konditerembe. Különösen a felsőtestemet erősítem, hiszen a női szemek az izmos hátsó mellett a széles vállakon ragadnak meg. Nos, én nem így születtem, ezért ezen segítenem kellett. Emellett egy héten kétszer szoláriumozok, hogy a színem is meglegyen.

Mi a helyzet a szőrtelenítéssel?

Fontos. A hosszú szőrzet, az őserdő, a hónaljkutya elképzelhetetlen. Régebben sűrűn bortováltam magamat, de aztán rájöttem, hogy egy férfinak nem ciki, sőt előnyös, ha  a teste borostás.

Hogyan lettél chippendale?

Több minden szerepet játszott benne. Egyrészt már régóta foglalkoztam testépítéssel, másrészt kezdett elegem lenni abból, hogy azt nézzem, kifizették-e az autósok a parkolódíjat. Tudod, előtte biztonsági őr voltam egy irodaházban, de túl sokat foglalkoztam a hölgyvendégekkel, így büntetésből kitettek parkolóőrnek a Mária utcába. A végső lökést mégis az adta, amikor Friderikusz műsorában láttam az amerikai chippendale csapatot és utána a nők reakcióját. Akkor hasított belém az érzés, hogy én is ezt szeretném csinálni.

Ennyire sokat jelent neked, hogy a nők visítsanak érted?

Szerelmes típus vagyok, de általában is szeretem a nőket. Mindig hiányzott a szerelem, ha éppen nem volt komoly kapcsolatom. Persze - egy darabig - azt is tudnám élvezni, ha egy nővel csak egy napig tudnék lenni, de mindennap másikkal. Éppen ezért nehéz is nekem, hiszen szeretem a nőket, de az igazi, szerelmi kapcsolatra még jobban vágyom.

És ha lenne egy állandó kapcsolatod, akkor is táncolnál?

Van állandó kapcsolatom, a feleségem.

Hoppá! És hogy viseli mindezt?

Megszokta... egy ügynök élete mindig veszélyes. Egyébként nem szereti látni, ha más nők fogdosnak, éppen ezért csak ritkán jön el a fellépéseimre. Sajnos sokat vagyunk távol egymástól, de az egyedüllétnek is megvannak az előnyei. Szabadabban élhetünk, és folyamatosan vágyakozhatunk egymás iránt.

Mennyire élsz szabadon?

Annyira azért nem, mint gondolod. De vannak lányok, akikkel a fellépéseken megismerkedünk, majd néhány e-mail erejéig tartjuk a kapcsolatot. Ők azok, akiket kiválasztunk, és felhívunk a színpadra. Ha valaki szimpatikus nekem, tudom, hogy tíz perc múlva ott ülhetek meztelenül az ölében, tíz perc alatt eljuthatok a megpillantástól az erotikáig. És ez egy fantasztikus dolog! Még ha csak játsszuk is. Úristen, hány nővel átéltem már ezt!?

És az erotika tovább is folytatódhat?

Nem, hiszen otthon már vár rám az igazi csoda. Előtte előfordult, hogy valaki megtetszett az előadás alatt. Aztán ha közölte, hogy kint várja a barátja, akkor annyi volt, ha viszont vette a lapot, és én is szabad voltam, abban az esetben akár komoly kapcsolat is lehetett belőle. Ha mégsem, akkor becsomagoltam ezt az érzést, és feltettem a polcra a többi mellé.

Meddig szeretnéd még tangában bűvölni a nőket?

Régen úgy gondoltam, hogy negyvenévesen visszavonulok, de most, közelebb a negyedik ikszhez, kitoltam a határt negyvenötig. Bár utána is lehet folytatni, csak akkor olyan fotókat érdemes beadni az ügynökséghez, és feltenni a weboldalra, amelyek alapján nem tizennyolcéves szülinapi bulikba hívnak majd. De ha mégis abbahagyom, talán nyitok egy panziót. A mintegy ötven magyar chippendale fiú szinte mindegyike tudna magával mit kezdeni, ha ki kellene szállnia. Sokan azt hiszik, hogy akik a gatyájukat tologatják, máshoz nem is értenek. A többi bizonyítványunk ugyanis nem a fenekünkön lóg.

Szerző: Bauer Zsuzsa

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek