Tavaszi divatbemutatók az Allee-ban

Sport, divattrendek, tánc és elképesztő látvány az Allee Bevásárlóközpont rendhagyó divatshow-ján, a Tavaszi Divathetek keretében.

Divatba hozzuk a sportot! címmel nagyszabású showműsorral debütált március 5-én az Allee tavaszi divatbemutatója, amit hagyományosan minden évben más és más központi téma köré tervez Lakatos Márk művészeti vezető és Lukács Gabi show-rendező. Korábban a költészet és a környezettudatosság adta az Allee Tavaszi Divathetek tematikáját, most viszont a sport köré épül a zenés-táncos divatshow. Mivel a világ sportrajongói 2020-ban Tokióra figyelnek, elérkezett az idő arra is, hogy a magyar versenyzők NUBU által megálmodott hivatalos formaruhái szélesebb közönség előtt, különleges „csomagolásban” jelenjenek meg a kifutón.

Allee divatshow cover

Az Allee divatshow négy hónapon át készült, a bemutatott 355 szettben pedig több mint ezer ruhadarab volt látható olyan márkák kollekcióiból, mint a Van Graaf, a GAS, a Nubu, a Reserved, az Envy, a Samsonite a Saxoo London, Intersport, C&A, Playersroom vagy a Sugarbird. A rendezvényen számos ismert magyar sportoló volt jelen, míg a műsort Epres Panni és Szujó Zoltán celebrálta.

A sport közel áll a szívünkhöz, mert hatalmas közösség-összetartó ereje van, és a sporttal mindenkinek van valamilyen személyes kapcsolata. Büszkék vagyunk, hogy a világon először az Allee kifutóján lehet megnézni a magyar sportolók tokiói formaruháját. Az eseménysorozattal szeretnénk a magyar sportolók eddigi és ezutáni sikerei előtt tisztelegni – fogalmazott Berzevici Rita, az Allee marketing menedzsere.

A műsor térben és időben is felvonultatta a világ legkiemelkedőbb sportversenyének fontosabb helyszíneit, egyedi látványvilágában pedig a közkedvelt sportágakon túl a golf , a vitorlázás vagy éppen az íjászat is teret kapott a bemutatón.

img 1467
Oszd meg másokkal is!
Mustra