Karácsonyi dekortrendek otthonra

Idén a hagyományos, elegáns és csillogó mellett a természet ihlette dekoráció is menő.

Az idei karácsonyi dekorációs trendek között szinte mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő irányt. A díszítési lehetőségek ebben az évben is nagyon változatosak: többféle színvilág, elegáns és ragyogó kiegészítők, műszőrmével bevont díszek és a fából és fémből készült dekorációs kellékek között válogathatunk. Tippek az Auchantól.

AMBIANCE WONDERFUL SECRET 1

Idén tradicionális zöld-piros-fehér mellett a farmerkék és a metálszínek is hódítanak

A klasszikus zöld-piros-fehér dekoráció mellett a természetes formák és színek hívei idén például nyers fából készült, farmerkék és világoszöld kiegészítőkkel díszíthetik fel otthonukat. Az ünnepi csillogásra vágyók metálarany és metálezüst kombinációkkal, a romantika kedvelői pedig igazán látványos, a halvány- és sötétrózsaszínt bronzzal, illetve a pezsgő sötétebb árnyalataival kiegészítő színvilággal tehetik meghittebbé az ünnepet.

Norvégminta, skandináv stílus, plüss és hó

Idén divatosak a norvégmintás és állatfigurákkal díszített díszek is, amelyekhez azonos motívumvilágú textíliákat választhatnak a skandináv stílus kedvelői. A téli hangulatot hóval fedett kiegészítők, kerámia-, plüss- és szőrmefigurák teszik teljessé.

Ragyogó flitter, szőrmék, ünnepi textilek

Az idei év meghatározó trendje, hogy a fára kerülő díszeket puha, műszőrmével borítják be, emellett az elegáns, csillogó flitterekkel díszített gömbök, textíliák és díszpárnák határozzák majd meg a karácsonyt. Az ünnepi asztalra arany és ezüst mintázatú étkészletek és evőeszközök kerülnek, hozzájuk illő poharakkal, tányéralátétekkel és színes dísztálcákkal. A nagy családi és baráti összejövetelekhez igényes egyszerhasználatos ünnepi terítékek közül válogathatunk.

LED-égősor minden mennyiségben

A karácsony elmaradhatatlan kellékei a különböző fényfüzérek, melyek a karácsonyfák mellett az ünnepi díszbe öltözött lakások egyre több részén felbukkannak. Az eddig inkább az ablakban vagy kültéren használt energiatakarékos LED-del működő égősorok az utóbbi években polcra, asztalra helyezett üveggömbökbe, üvegvázákba is kerülhetnek. A hagyományos hideg és meleg fehér, illetve színes világítás mellett fenyőfa-, angyal- és csillagformájú égőkkel is feldobhatjuk az ünnepi dekorációt.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek