Gyerekvilág Kiállítás – az ősz legnagyobb családi eseménye

Ötletek és megoldások a szülőknek, élmények és felfedezés a gyerekeknek!

A Gyerekvilág Kiállítás igazi ünnep a család apraja-nagyjának! Az eseményegyedülálló koncepciója igazi élményprogrammá gyúrja a kiállítások, vásárok, valamint családi- és gyerekrendezvények legjavát.

Minden korosztály megtalálja a számára megfelelő programot a helyszínen, akár a szórakozást, játékokat, mozgást vagy a tanulást keresi. Az ünnepi időszak közelsége miatt karácsonyi kedvezményekkel várja a látogatókat az esemény több mint 200 kiállítója, minden olyan témát és terméket bemutatva, ami a gyerekeket és szüleiket érinti. Idén a gyerekszoba design kiemelten, önálló blokkban jelenik meg és mutatja be a legújabb trendeket és a jövő irányzatait.

Kiemelt helyszíni programok:

  • Cappy kalandpark, Sípálya, Barbie, Hot Wheels és Fisher-Price játékok, Minimax rajzsarok, Disney-élménysziget, Szörpölde, Konzolos játékok, Autóversenypálya

Az állandó programok mellett folyamatos színpadi műsor gondoskodik az egész napos kikapcsolódásról. Külön említést érdemel a Da Vinci Learning és a Csodák Palotája közös, kísérletekkel és tudományos bemutatókkal színesített interaktív színpadi programja, ami a természettudományok iránt érdeklődő gyerekeknek garantál különleges élményt.

A Gyerekvilág testvérrendezvénye a babák, mamák kedvence, a Babamama Expo, amely idén már 5. alkalommal várja a gyermektervezéstől a 3 éves korig terjedő időszak legszélesebb témaválasztékával a látogatókat: őssejt, helyszíni 4D ultrahang, kismama tanácsadások és minden babatermék a babakocsiktól a bútorokon át egészen a ruhákig.

Látogatói regisztráció értékes nyereményekért és részletes tudnivalók: http://www.gyerekvilagkiallitas.hu/latogatoi.php

A belépés 12 éves korig ingyenes!

időpont:      2010. november 12-13-14.

helyszín:      Budapest Sportaréna

nyitva:        minden nap 10-18 óráig

Oszd meg másokkal is!
Mustra