18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Az emberek harmada hazudik partnerének a szexről

A férfiak inkább keveslik, a nők viszont pont hogy sokallják a kalandjaik számát. És elég gyakran kerekítenek is, ki lefelé, ki felfelé.

A múltbeli partnerek számára természetesen elég sokan kíváncsiak, de mivel egy felmérés szerint valóban megesik, hogy a túl nagy (vagy túl alacsony?) számok miatt szakít valaki, elég sokan… kerekítenek. Az egyik online szexjáték-kereskedés felméréséről beszámoló StudyFinds szerint elég bátran: a férfiak 13 százalékával előfordult már, hogy háromszorosára növelték a szexuális partnereik számát, 17 százalékuk pedig csak az együttlétek harmadáról számol be ilyenkor.

MINDENT tudni akarok!

A 2000 dildóvásárló túlnyomó többsége, 76 százalék mondta azt, hogy kíváncsi a másik szexuális előéletére, 53 százalék pedig minden apró részletet is megtudna. A partnerek száma mellett a legviccesebb/legcikibb sztorikra is elég sokan (22%) kíváncsiak, és természetesen arra is sokan (30%) fényt derítenének, pontosan mit is művelt eddig vadiúj partnerük az ágyban. Érhető, valahogy be kell lőni, kivel is van dolguk.

Oszd csak el magad hárommal, János!
Oszd csak el magad hárommal, János!Fotó: Shutterstock

10.000!

A kétezer felnőtt nagyjából ötöde ugyanakkor szeretne tiszta lappal indulni, és fátylat borítani a múltra. Ami a (bevallott) számok alapján 13 és 9 partnert takar egyébként. A nagyobb szám a férfiakhoz köthető, akik ennek ellenére jóval gyakrabban kerekítenének felfelé (30% vs. 9%), mint a nők, akik meg inkább sokallják a szexuális partnerek számát (42% vs. 24%).

Ahogy mindebből látszik, a tényleges adatokra sok esetben csak tippelni lehet.

Te mindent elmondtál a partnerednek?

  • Boldogok a tudatlanok... 890
  • Természetesen. 818
  • Most is hazudok. 356
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.