18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

10 szexpóz, amit receptre kéne felírni női orgazmushoz

Nők és férfiak közt nincs mindig egyetértés abban, milyen a jó szex, és már csak eltérő anatómiánk miatt is előfordul, hogy ami az egyik félnek nagyon jólesik, a másik számára inkább kényelmetlen, sőt akár fájdalmas is lehet. A behatolásos szex során sokszor a nők húzzák a rövidebbet, mert az ehhez leggyakrabban alkalmazott pózok inkább a férfiaknak kedveznek.

De aggodalomra semmi ok, szexterapeuták szerint ugyanis van néhány olyan pozitúra, amiben a női öröm is sokkal könnyebben elérhetővé válik, ráadásul a férfiaknak sem marad hiányérzetük. Persze csak akkor – teszik hozzá –, ha az új póz mellől nem marad el az előjáték, a kellő nedvesedés és a rengeteg kommunikáció sem. Ezek ágyaznak meg ugyanis a megfelelő hangulatnak, és ezek elmaradása esetén nincs az a nyakatekert póz és ötletes beállítás, ami elvezetne a női orgazmusig.

Induljunk ki hát abból, hogy nálatok minden együttlét kölcsönös egymásra hangolódással és alapos bemelegítéssel kezdődik, és nézzük meg, melyek azok a pózok, amik extra élvezetet nyújtanak majd mindkettőtöknek.

1. Az ágy szélén

Elsőre lehet, hogy a híres Amerikai pszichó jelenet ugrik be, ahol a nők inkább díszletként funkcionálnak, de ez a póz valójában arra hivatott, hogy mindkét félnek örömet szerezzen. Ebben az elrendezésben a nő az ágy szélén fekszik, feneke még a fekhelyen, lába viszont az egekben, helyesebben partnere vállán nyugszik. Ez a póz mindkét félnek jó adag örömet tartogat, és különösen igaz ez akkor, ha a férfi kisebb mérettel rendelkezik, mert ebben az elrendezésben egészen szabad a behatolás útja. A tényleges mélységet mégis a nő szabályozza, aki lábaival közel engedni és eltávolítani is tudja a férfit.

2. C.A.T

Bár cicákhoz semmi köze, előfordulhat, hogy ez a póz kiadós közös dorombolásban csúcsosodik ki. Eleve arra lett ugyanis kitalálva, hogy behatolásos szex közben a csikló is megfelelő ingerlést kaphasson, vagyis növelje a női orgazmus és az egyidejű csúcs esélyét. Tulajdonképpen egy kicsit felturbózott misszionáriusról van szó, amiben a nő lábai vannak zárva, a férfié nyitva, és a férfi a szokásosnál valamivel feljebb csúszik a nő testén. Ebben a pózban a mozgás közben folyamatos inger éri a nő szeméremdombját és csiklóját, miközben a behatolás mélysége a szokásosnál valamivel kisebb. Mivel a hüvely épp a bemeneti résznél a legérzékenyebb, ennyi sokszor bőven elég is, miközben a póz szorossága miatt a férfiaknak sem lesz hiányérzetük.

3. Amazon

Haladó szint, az igaz, de kicsit sem lehetetlen kivitelezni, cserébe viszont sokat is ad ez a póz mindkét fél számára. A férfi a hátán fekszik, térdeit a vállához húzza. A nő fölé guggol (működik úgy is, hogy a partner felé fordul, de úgy is, ha nem), miközben partnere a lábaival átfogja a derekát. Ebben a pózban nemcsak az a jó, hogy a nő szabályozza a behatolás mértékét, de az is ad egy pluszcsavart, hogy itt a férfi partner van kissé alárendelt szerepben, és ő viseli a kényelmetlenségeket is.

4. Vasárnap délután

Ez a póz tökéletes választás, ha könnyített testnevelést szeretnétek folytatni úgy, hogy közben a csikló izgatására is maradjon energia. Ebben a pózban nő a hátán fekszik, a férfi keresztben, az oldalán fekve közelít, a nő egyik lábát a férfi csípőjén átvetve fogadja a lelkes közeledést. Lábával, mint az egyik fentebb leírt póznál, remekül tud térközt szabályozni, míg a kezek szabadon maradnak, és így van lehetőség a csikló izgatására is. Abból meg ugye nem volt még baj. 

5. Kalóz

Ez a póz mindkét fél számára főnyeremény, mert egyszerre tesz lehetővé mély behatolást és csiklóingerlést is, így mindenkinek jut a jóból. Tulajdonképpen a fentebb bemutatott amazon fordtottja: ebben a pózban a nő a hátán fekszik, a férfi pedig térdel. A nő egyik lábát partnere vállára helyezi, a másikat annak combja köré fonja. Hogy még kényelmesebb legyen, illetve tovább tudjátok szabályozni a behatolás szögét, érdemes lehet néhány párnát is bevetnetek.

6. Fotelben térdeplős

Ez a nő van felül variáció nem igényel különösebb erőfeszítést egyik féltől sem, sőt kifejezetten kényelmes, miközben a nő kezébe adja a kontrollt, a férfinak pedig hozzáférést ad a nő melléhez és csiklójához is. Ez a pozíció ráadásul remekül variálható, mert a romantikus közelséget váltogathatjátok az egymástól való eltávolodással a minél többféle élményért.

7. Kutyapóz

Ennek a póznak nem nagyon kell cégér, hiszen régóta tudjuk, hogy jó. De nemcsak a férfiaknak jön be, a nők számára is extra élményekkel kecsegtet. Izgalmassá teszi, hogy kicsit olyan – hogy is mondjuk – állatias, miközben lehetővé teszi a csikló ingerlését, attól függően pedig, hogy a nő térdelőtámaszban, vagy mellkasát az ágyhoz simítva helyezkedik-e el, a kicsit disznótól az egészen szemérmetlenig variálható.

8. Olló

Elmagyarázni nehezebb, mint megvalósítani ezt a favoritot, ezért mindenképp érdemes gyakorlati próbát tenni vele. A nő az oldalán fekszik, a férfi oldalról hatol be, ezzel lehetőség nyílik arra, hogy a csikló a férfi combjának dörzsölődjön, így mindenféle pluszigyekezet nélkül le van tudva ez a rész is. Ki ne örülne ennek?

9. Fordított lovaglópóz

A hátán fekvő férfira ebben a pózban neki hátat fordítva guggol vagy térdel a nő. Férfiak milliói imádják ezt a pózt, nemcsak a látvány miatt, de azért is, mert nem kell nagyon sok izommunkát belefektetni. A nők viszont azért szeretik, mert szabályozhatják a behatolás mélységét, miközben van egy kis énidejük is, amit a csiklójuk izgatására fordíthatnak.

10. Az ő kedvenc póza

Amellett, hogy érdemes lehet rendre előállni új és még újabb ötletekkel, ha igazán a partnerünk kedvére akarunk tenni, a legjobb, ha őt magát kérdezzük meg arról, mi esne neki igazán jól. Érdemes kitudakolni, mi a kedvenc póza, vagy ha ennyire nem is konkretizálható a dolog, akkor azt felgöngyölíteni, hogy hogy szereti a szexet. Inkább a romantikus egymás szemébe nézős, fülbesuttogós szeánszokat szereti? Vagy épp ellenkezőleg, a hevesebb vagy egymástól inkább elforduló elrendezések jönnek be neki? Ha ezeket megtudod, máris kiderül, merre kell elindulnod, ha új pózt keresel kettősötöknek.

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra