
Egyetlen összetevővel lehet tönkretenni az egyébként valóban egészséges ételt.
Te pirítottad vajban? És a titkos hozzávalót belekeverted? Mi sem.
Ahogy van a zabkásáknak hideg, nyári, hűtőben készült változata, úgy akad néhány téli hangulatú is közöttük. Ezek egyikét mutatjuk most be, nagyon kiemelve, hogy cukor helyett akár mézet, vagy agávét is használhatsz, mert egyik édesítőalternatíva sem rontja majd el remek, sűrű állagát.
A reggeli időnek valahogy nagyobb értéke van, mint annak, amit az ember nem rohanással tölt el, ezért szuper, ha van a hűtőben egy nagy adag barackos zabpehely, vagy akár kettő, hogy uzsonnára is maradjon egy adag egészséges fogás.
Mi néhány kocka cukormentes étcsokit vágunk apróra ennek a zabkásának a tetejére, ami akár friss, akár fagyasztott gyümölcsökkel remek lesz.
Szubjektív tízes listánkon van kevésbé szalonképes is.
Az események vagy inkább a hangok és ízek benyomásai maradtak meg az emlékezetedben? Kvízünkből kiderül, mit őrzöl a 80-as évekből!