A legújabb kutatások szerint a menopaauza utáni időszakban nagyobb a nőknél is a halált okozó népbetegség kockázata.
Annak ellenére, hogy növényi alapúak, ezek az ételek megnövelhetik a szív- és érrendszeri problémák kialakulásának esélyét.
Tudatos életmóddal és a megfelelő vitamin pótlásával megelőzhető a stroke.
Kultúrtörténeti jelentősége is figyelemre méltó.
Sokkal több élelmiszer jelent problémát, mint eddig hittük.
Az étkezéseddel nagyon sokat tehetsz az egészségedért, de talán azt nem sejtetted, hogy elég néhány hét is ahhoz, hogy a változás végbemenjen.
Vajon hány lépcsőfok megtételére kellene törekednünk mindennap az egészségünkért? Egy kutatásnak hála, erre is megvan a válasz.
A szív egészségét támogató étrendbe remekül beilleszthető étel a tofu. Nézzük, milyen gyakran érdemes fogyasztani, és milyen előnyökkel jár!
Mindig az alacsony koleszterinszint a cél. De milyen alacsony?
Mutatunk néhány ételt, amelynek viccesen hangzik a neve. Kitalálod, hogy melyik mire vonatkozik?