A világ leghíresebb és legjobb éttermeit a gumiabroncsgyár tulajdonosa, Michelin kezdte listázni? De miért?
Egy Michelin-elismerésért sok étterem-tulajdonos és séf egy életen át küzd, vágyakozik. Langó Tamás sommelier-nek 26 évesen sikerült a csoda!
A rántott cukkinivirág mellé egy műanyagdarabkát is feltálaltak neki.
Csak óvatosan, mert a fine snackingre elég könnyen rá lehet kattanni.
Még a legnagyobb séfek sem állítják, hogy a hobbiszakácsoknak minden egyes fogást precíz elkészítését meg kellene tanulniuk. De van, amit kötelező.
Lássuk, hogyan gondolkodnak a nap egyik legfontosabb étkezéséről a konyhafőnökök!
Mivel tuningolják még tökéletesebbre a krumplipürét azok, akiknek az a szakmája, hogy amit főznek, a tökéletesnél is egy fokkal finomabbra sikerüljön?
Részletes információkat kevesen tudnak az ítészek szempontjairól, de azért van egy kis mankó, ami segít kitalálni, mi lehet a fő különbség.
Bármilyen fura, a csillagokkal az autógumik eladását igyekeztek fellendíteni.
Vomberg Frigyessel arról beszélgettünk, mi kellene ahhoz, hogy vendégként és vendéglátóként is jobban érezzük magunkat a bőrünkben.
A szakács azt hitte, hogy vicc, amikor szóba került, hogy étterme Michelin-csillagot kaphat.
Ezeket nem is olyan nehéz követni.
A magyarok kedvelt növénye nemkívánatossá vált Európa egyes részein. A kert egykori ékét már árusítani sem szabad.
Mire való a szűzhártya, és miért tulajdonítunk – ráadásul tévesen – ekkora jelentőséget a szüzességnek?