Felsorolni is nehéz az előnyeit, például csökkenti a koleszterin- és vércukorszintet is.
A rostoknak és a fehérjének köszönhetően a közkedvelt növény támogatja a fogyást, továbbá jót tesz a szívünknek is.
Ennek az édes téli csemegének számos jótékony hatása van az egészségünkre, frissen, november és január között szüretelve a legfinomabb.
A moringa egészségünkre gyakorolt jótékony hatását igen hosszasan sorolhatnánk. A növény minden része gyógynövényként használható.
Kevesen tudják, hogy a rukkola, melynek mintegy 90 százaléka víz, nemcsak a salátánknak, hanem az egészségünknek is igen jót tesz.
Az anyatejnek számos előnye van. Tanulmány bizonyítja, hogy egyebek között azok, akiket szoptattak, jobban teljesítenek a matekérettségin.
Mivel a görögdinnye kiváló táplálékforrás, hajlamosak vagyunk vacsorára fogyasztani, ami nem biztos, hogy a legjobb döntés.
A számos jótékony hatás mellett nagyon fontos, hogy körültekintően fogyasszuk ezt a gyógynövényt!
Amikor az irodai ebéd után szinte fogpiszkálóval támasztjuk ki szemhéjunkat, mind irigyeljük a sziesztázó népeket. De biztos, hogy csak előnye van?