
Sok célra használjuk egészségmegőrzés terén ezt a vitamint, de fontos, hogy élelmiszerekkel is fogyasszuk.
A belőle készült olaj is rendkívül jó hatással van az emésztésünkre, de nem mindegyik fogyasztható.
A rák megelőzésében a vitaminoknak közvetett, de fontos szerepük van.
A létfontosságú vitamin bevitelének egyik legnagyobb előnye, hogy az öregedés hatásait is képes csökkenteni.
A répa fogyasztásával nemcsak az egészségedért, hanem a szépségedért is sokat tehetsz.
Nem kell mindjárt a aggódni, ha olyan tüneteket tapasztalsz magadon, mint a látásod megromlása, vagy az egyensúlyérzéked bizonytalanabbá válása.
Infografikán mutatjuk, mennyi E-vitamin található az egyes élelmiszerekben.
Igencsak fülbemászó dalokat írtak azokban az években, ma is dúdoljuk őket. De vajon a szövegük is megy még? Kvízünkből kiderül!
A csirkének vannak olyan részei, amelyeket egyáltalán nem javasolt megenni.