A rák megelőzésében a vitaminoknak közvetett, de fontos szerepük van.
Sok célra használjuk egészségmegőrzés terén ezt a vitamint, de fontos, hogy élelmiszerekkel is fogyasszuk.
A létfontosságú vitamin bevitelének egyik legnagyobb előnye, hogy az öregedés hatásait is képes csökkenteni.
A mandula és a belőle készült olaj is rendkívül jó hatással van az emésztésünkre, de nem mindegyik mandulaolaj fogyasztható.
A répa fogyasztásával nemcsak az egészségedért, hanem a szépségedért is sokat tehetsz.
Nem kell mindjárt a aggódni, ha olyan tüneteket tapasztalsz magadon, mint a látásod megromlása, vagy az egyensúlyérzéked bizonytalanabbá válása.
Infografikán mutatjuk, mennyi E-vitamin található az egyes élelmiszerekben.
Nem igényel nagy erőfeszítést megspórolni kéthavi számlának megfelelő összeget a rezsidből.