A cobbler elronthatatlan és finom, melegen, langyosan és hidegen is tálalható, leginkább egy nagy adag fagyival vagy frissen felvert tejszínhabbal.
Áfonyával, ribizlivel és fekete ribizlivel is készülhet ez a süti, a lényeg, hogy a sült banán édes ízét kiegészítse valamilyen savanykás gyümölcs.
Nem a legszebben tálalható sütik a cobblerek, de egyrészt kit érdekel, másrészt még egy ok arra, hogy egy nagy adag tejszínnel és pirított dióval borítsuk be a nem tökéletesen szeletelt adagokat.
Ha gyerek- és felnőttbarát verzióban egyszerre készítenéd, a mandulalikőrből csak a mellé kínált, frissen felvert tejszínbe kerüljön egy-két evőkanálnyi.
A cobbler a crumble-höz hasolóan egy egyszerű gyümölcsös pite, ám ebben nem tésztamorzsa kerül a gyümölcsök tetejére, hanem egy könnyű és egyszerű tészta. Ezen a héten a legfinomabb cobblerekből hoztunk el néhányat.
Nagyon sok az olyan beteg, akiket ez a vírus fertőzött meg.
Az új élelmiszereket csak pár éve fogyasztjuk, mégis egyre több magyar konyhájából kiszorítják a helyi alternatívát.