A veszélyes éttermi ételek listáján stabil tagok ezek a fogások: érdemes megjegyezned nevüket.
A szakácsok és élelmiszer-biztonsági szakértők szerint nem jó ötlet ugyanazzal a késsel és vágódeszkával elvégezni a konyhai munkálatokat.
Van jelentősége, hogy az alufólia melyik oldalával érintkezik az étel?
Vajon az egész kenyeret ki kell dobni, ha egy szelet penészes, vagy a többi része még ehető lehet? Cikkünkből megtudhatod a választ.
Ha találkoztál már egyedi matricás almával, akkor pontosan tudod, hogy nem mindig sikerül leszedni a ragacsot a gyümölcsről. De akkor miért teszik rá?
Mennyi ideig szabad felhasználni a maradékokat? És mire kell figyelni újramelegítésük során? Segítünk, hogy ne tedd kockára az egészséged.
Hiába kényelmes megoldás alufóliába csomagolni a maradékokat, az elterjedt gyakorlat nem várt veszélyeket rejthet magában.
Tényleg a hűtőben kell tartani a tojást? És mennyire indokolt megmosni? Összeszedtük a legfontosabb szabályokat, hogy többé ne hibázd el.
Van, amikor egy gyors öblítés nem elég. Mutatjuk, hogy melyek a legbiztosabb módszerek a zöldségek, gyümölcsök megtisztítására.
Ma van a tojás világnapja. Ennek kapcsán utánajártunk, hogy mire számíthatsz, ha Rocky példáját követve nyersen fogyasztod.
Sokat elárul a szív és az érrendszer egészségi állapotáról.
Bár lenyűgöző az ókori Róma civilizációja, volt néhány olyan gusztustalan szokásuk, melyek sokkal inkább elrettentők, mintsem vonzóak.