ZÖLD RÖVIDHÍR

Szappan és gondoskodás

2010. június 24., csütörtök 10:05

Ha kíváncsi vagy, hogyan készül egy társadalmilag hasznos gyertya, milyen ízű a méltányos kereskedelem kávé, vagy a Tata csemegéje, akkor a Merlinben a helyed szombat délután.

A Civilek éjszakája keretében idén először megrendezett Társadalmi vállalkozások délutánján az érdekes programok mellett arra keresik a választ, hogy vajon bűn-e profitot termelnie egy civil szervezetnek, illetve mit jelent és miért hasznos egy társadalmi vállalkozás.

Az eseményen többek között bemutatkozik a fruit of care - a gondoskodás gyümölcse társadalmi márka, mely társadalmi vállalkozásként értelmi sérült emberek által gyártott és iparművészek által tervezett ajándéktárgyakat készít és forgalmaz, illetve a Csoport-téka Egyesület, amelynek célja, hogy - társadalmi vállalkozás keretében - közvetve és közvetetten különböző hátrányos helyzetű csoportok tagjait segítse hátrányaik leküzdésében, társadalmi beilleszkedésükben.

szappangolyokEmellett lesz lekvárkóstolás, készségfejlesztő játékok, gyertya és szappankészítés, árverés, kiállítás és vásár.

Az esemény helyszíne és időpontja:
(1052 Budapest, Gerlóczy utca 4.)
2010. június 26. 16-19 óra

Részletes program, illetve további információ: www.fruitofcare.blogspot.com

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta