#VILÁGOM

Eszelős jól fog kinézni a festményekből animált Van Gogh film

2016. március 5., szombat 10:32

Két éve terjedt el a hír, hogy Breakthru Films Loving Vincent címen animációs filmet készít, legfőképp a híres művész festményeit alapul véve. Ahhoz képest, hogy akkor még a Kickstarteren gyűjtögettek pénzt rá, mára a trailer is elérhető a filmhez, adta hírül a thisiscolossal. Már a formátum maga is nagy lehetőségeket rejt: az alkotók másodpercenként 12 olajfestményt vettek alapul, amelyeket a festő ecsetvonásai ihlettek. A Loving Vincent olyan animációs film lesz, aminek a fázisrajzait nem számítógéppel rajzolják, hanem olajfestmények formájában, kézzel festik. Minden. Egyes. Kockáját.

A készülő történetből megismerhetjük Van Gogh furcsa és misztikumokkal dúsított életét ugyanúgy, mint a halála körüli rejtélyeket, legalábbis az alkotók elmondása szerint. A film készítői elmondták, hogy több mint ezer festő dolgozik a további festményeken a lengyel Gdansk városában. Az Oscar-díjas BreakThru Films és a Trademark Films együtt készítik a filmet, aminek kulisszatitkai mögé akár ön is benézhet, ha ezen az oldalon böngészik. 

van-1.gif

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta