TEJBEN-VAJBAN

Csomagolópapír 2007: virágos minta, tüll dísszel

2007. december 11., kedd 09:10

Ahogy az a nagy karácsonyi kérdőívünkből kiderült, mindenki azt szereti, ha be van csomagolva az ajándékja. Vagyis ez akár környezetellenes, akár nem, az emberek fejében az ajándék csomagolópapírral ajándék igazán: 10387 kérdőívkitöltőnk közül csak 207 volt, aki direkt nem szereti, ha színes papírba burkolják meglepetését. Az idei csomagolótrendben a virágos vonal erős, viszont kevés helyen láttunk jó minőségű, ám egyszínű papírokat. A díszítés megdöbbenésünkre az extrém tollakkal, tüllel, csillagokkal és szőrös dolgokkal csinosított irányzat felé halad. Önnek mi a csomagolópapír-lelőhelye?

Pirex papír üzletekben: finom, fantáziadús minták, minőségi papíron, de drágán: 549 - 849 forintért. Ugyanitt szuperszőrös szuperszalagok 449 forintért.
A Mom Park aljában: 200 - 400 forint (az olcsóbb változat vékonyabb papír, de legalább egyszínű is kapható.)

A Bolt dizájnboltban: 300 forint. Magyar tervezők munkái: az első képen magyartermékes csomagolópapír (túró rudi, maciméz, unikum), a másodikon fali hengerrel hengerelt csomagolópapír látható. .
Forma: egyedi tervezésű, szuperszínes papírok: 400 forint

KOMMENTEK

 • 2007.12.11 11:30:32bornonheels

  a formában érdemes megnézni ezeket élőben is, egyrészt mert így nem igazán derül ki semmi arról, hogy ezek a csomagolópapírok mennyire szépek, másrészt meg ennél is több van :) az ikeáról miért nem esett szó?

 • 2007.12.11 18:46:27nafretiti

  Tényleg jók ezek a színes- mintás papírok, de csak bennem marül fel, hogy karácsonyra vmi karácsony jellegűbe szokás csomagolni? Vagy ez már a múlté és tovább kell lépni,csak én vagyok lemaradva? :)

  Mondjuk a zöldes, aranyos,ezüstös beütésűek teljesen rendben vannak (nem konkrétan fenyőfás-angyalkás mintákra gondoltam), de egy nyári színösszeállítású (sárga-lila, Stb.) eszembe nem jutna karácsonyra. Csak nekem???

 • 2007.12.12 06:46:35Té, mint Tamás

  Igen.

Blogok, amiket olvasunk

JÓZAN Mit ad az alkohol, mit ad a józanság?

Hazugság lenne, ha azt mondanám, józannak lenni mindig csodás vagy könnyű. Akkor mégis mit ad? Összeszedtem, nekem miért jó nem inni.

KETTŐS MÉRCE Tényleg bezárják a CEU-t, mert... Soros?

Nem lehetne kivételesen a magyar diákok és professzorok érdekeit nézni, meg azt, hogy viszik jó hírünket a nagyvilágban?

SZUBKULTÚR Ez a könyvtár olyan menő, hogy arra nincsenek szavak

Hipermodern űrhajóval a Gutenberg galaxisba? Ezt itt komolyan vették, és építettek egy olyan könyvtárat, hogy a képeket nézve dalra fakad a szívünk. Mennyire menő már!
Ajánlok blogbejegyzést

OnGo beszámolók

Hirdetés