Divat a láb közötti tevepata?

Nem tudjuk, ezzel a viselettel Sharon Stone azt akarja-e üzenni a világnak, hogy az 1992-es Elemi ösztön óta nem tűnt el a puncija, az mindenesetre látszik, hogy különös figyelmet fordított a szóban forgó testrész kihangsúlyozására. Ezen a héten több helyszínen - többek között a Make-A-Wish alapítvány estélyén is - feltűnt ezzel az úgynevezett tevepatás megjelenéssel, amellyel leginkább veterán sztriptíztáncosnő hatását kelti (persze az is lehet, hogy úgy képzeli, ő a catwoman).

(Fotó: NorthFoto)

Erre a melléfogásra az sem mentség, hogy 34 évesen, jónősége teljében olyan filmtörténetileg meghatározóan kulcsolgatta a lábait a hazugságvizsgálaton. Ez a fekete egyberészes dressz egyébként harangformában végződik, ami a test vonalait csupán sejtetően követi. Nos, ez a sejtelmes hozzáállás nem ártott volna kicsit följebb sem.

És mivel azt szeretnénk, ha mindenki óvakodna a lábközötti tevepata jelenségtől, mutatunk néhány elrettentő példát, kizárólag a hírességek öltözékéből, amelyek nagyrésze tapadós lasztexnadrágos, de akad a tradicionális farmeres-bevágósból is.

Paris Hilton

Madonna



Jessica Simpson



Britney Spears



(képek és további tevepaták: Ninjadude.com)
Oszd meg másokkal is!
Mustra