Párnába épített gumiarc: menő vagy ciki?

Könnyen elképzelhető, hogy a floridai származású művész, Emily Grace King az Etsy-n  többé-kevésbé haszontalan tárgyakkal nyomuló Catie Noble legújabb agyszüleményét, az életnagyságú Ryan Gosling párnát irigyelte meg, ami a hónap elején bejárta az internetet. A Gosling testpárna talán megfizethető árának (45.12 font, ami nagyjából 17.000 forint) köszönhette, hogy szinte percek elkapkodták a megszállott Gosling rajongók (vagy az ő vicces kedvű ismerőseik) az online boltból. Az a gyanúnk, King párnáinak nem lesz ekkora sikere.

Ugyanaz a gumifej többféle kárpittal
Ugyanaz a gumifej többféle kárpittal

Emily Grace Kingnél azért valami erősen félrecsúszhatott, mert ő csak egy hátborzongató gumiarcot épített be designer párnáiba, amiről elsőre inkább ugrik be valami bizarr szexuális segédeszköz (ártatlanabbaknak elsősegélynyújtási tanfolyam), mintsem esztétikus lakásdísz. „ A megszokott párnától eltérő kialakítással azt szerettem volna lehetővé tenni, hogy a vásárlóim úgy érezzék, egy valós személlyel töltik az idejüket" – magyarázta a gizmodiva.com-nak a se esztétikusnak, se kényelmesnek nem nevezhető tárgyat a művész, aki mindazonáltal ragaszkodik hozzá, hogy kollekciója igenis vidámságot hoz az emberek életébe. Nyilván arra gondol, hogy a párnákhoz "csomagolásként" viccesnek szánt üzenetek is járnak, mint például a "Tedd a nyelved a nyelvedre" papírcetlivel emblémázott darab például "Csóktanító Párna" néven fut.

A 40 és 56.75 dollár (9090-12.890 forint) árkategóriájú párnákat egyébként King állítása szerint a középiskolás évei és az azzal járó magányos szívek és reménytelen szerelmek korszaka ihlette. Ön szerint menő a gumiszájba nyelves puszit adni, vagy inkább undorodik még a gondolatától is? Szavazzon!

Viccesnek mondott üzenetek is kaphatóak az új lakótárs mellé
Viccesnek mondott üzenetek is kaphatóak az új lakótárs mellé
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1570) (1853) Ciki!
Mustra