Ez a divat Lady Gaga szerint

Mutatjuk, hogy milyen alapdarabokkal frissítette fel ruhatárát az énekesnő.

Kalapmániája óta nem sokat hallottunk Lady Gaga felől, ezért is lepődtünk meg annyira az énekesnő felfrissített tavaszi-nyári ruhatárán, amivel egy nehezen belőhető, de kétségkívül látványos, modern stílusirányzatot képvisel. A Footwear News szerint Gaga továbbra is nagy rajongója a kalapoknak, és újabban a westernstílust keveri a sportos, illetve a hippis vonallal.

1 milliós Gucci táska, kalap és állatmintás nadrágkosztüm New Yorkban.
1 milliós Gucci táska, kalap és állatmintás nadrágkosztüm New Yorkban.Josiah Kamau / Getty Images Hungary

Szintén New Yorkban kapták lencsevégben ebben a meglepő, szíjjakkal megbolondított összeállításban, amit szürke kalappal, míves övvel és choker nyaklánccal kombinált. Az őszies hangulatú szettből arra következtetünk, hogy divat lesz a tölcsérujj és a trapéznadrág a szezonban.

Jöjjön még egy kalapos szett, a 31 éves énekesnő szerint a rózsás hasvillantós pulóverhez, kantáros ruhához és a szegecses Sergio Rossi cipőhöz is passzol a karimás fejfedő.

Talán ez a körömcipővel kombinált, fodros autószerelő-kezeslábas az egyik kedvencünk az összeállításból, amiből azt is megtudtuk, hogy nemcsak tornacipővel, de körömcipővel is sikkes a játszósruha trend.

New York May 15. #ladygaga #gaga #fashion #littlemonster #mothermonster #pawsup #perfectillusion #millionreasons #ayo #joanne #johnwayne #joannevibes #thecure

Una publicación compartida de Fan account Lady Gaga (@madmylan) el

Végülis ez a magasított nyakú, cipzáras miniruha is beleillik az új koncepcióba. A fotókat elnézve Lady Gaga szerint is divatban vannak a 90-es évek stílusát idéző színes lencsés napszemüvegek.

Az énekesnőnek az Urban Outfittersszel készült közös kapszulakollekciója, amit az ötödik nagylemeze, a Joanne ihletett. Az Európában is megrendelhető cuccok, pulóver, póló, bomber, baseballsapka és táska 16-279 dollár (kb. 5 és 77 ezer forint) között mozognak a divatmárkánál.

Ti mit gondoltok, divatbaki vagy inkább jó ötlet volt a stílusváltás? Szavazzatok!

Szerintem...

Sosem gondoltuk volna, de úgy tűnik, hogy passzol egymással az év slágerének kikiáltott tükörbársony nadrág és a csíkos felsőrész is.

Are we there yet **

Una publicación compartida de xoxo, Gaga (@ladygaga) el

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek