910 ezer forintos dzsekiben nyitott fánkozót Vajna Tímea

Vajnáné az Instagramon vs. Gucci kabát a Net-a-porter.com-on
Vajnáné az Instagramon vs. Gucci kabát a Net-a-porter.com-on

Vajna Tímea egy éves munkája beérett és pénteken végre a nagyközönség számára is megnyit a Mr.Funk nevű fánkozó, ami annyira fontos hely, hogy szerdai VIP-celebnyitásáról a TV2 is beszámolt. Na meg persze maga a keményen dolgozó tulajdonos, aki Instagramján közvetítette az eseményeket: mivel magunk is nagy rajongói vagyunk Alessandro Michele munkásságának (ő a Gucci tervezője, aki kábé forradalmasította a divatház stílusát), azonnal kiszúrtuk, hogy Vajnánén az ő egyik friss, őszi kollekciós kabátkája csillog.

Ön miben nyitna fánkozót?

Csinos darab, jó hírünk, hogy ha megtetszett önnek is, még megveheti a Net-a-porter-en, 2980 euró az ára, azaz 910.097 forint. Már ha Vajnáné eredetit visel, de miért ne viselne azt? Főleg, hogy ez tulajdonképp puritán választás volt a részéről, hisz a Gucci honlapján ennél bőven drágább dzsekiket árulnak, akár egy 4980 eurós, festett bombert is választhatott Andy Vajna neje a nagy napra.

Vajnáné egyébként Instája szerint szeret vásárolgatni, itt egy Yves saint Laurent boltban pózol, amott meg egy Prada táskához gratulál neki Dukai Regina kommentben (#luckygirl, milyen igaz!), de 2011-ben is szépen öltözködött már.

Hogy szép-e, az ízlés kérdése, de hogy feltűnő, az biztos.
Hogy szép-e, az ízlés kérdése, de hogy feltűnő, az biztos.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek