OFFLINE

Íme Lagerfeld 12 legbunkóbb beszólása

2012. augusztus 28., kedd 13:59

Annyira félek Karl Lagerfeldtől ( I'am so scared of Karl Lagerfeld) alcímmel tette közzé a celebeket előszeretettel kritizáló But You Are Like Really Pretty.com Karl Lagerfeldről készített karikatúráját, ami a tervező 12 másokat leszóló aranyköpéseit tartalmazza. A cím paródiája annak az Elle Decor-ban található "12 dolog ami nélkül nem tudok élni" című rovatnak, amelynek szeptemberi kiadásában Karl Lagerfeld listája olvasható.

Nem telik el úgy hét, hogy a Chanel vezető tervezője ne sértene meg egy, másokat nem zavaró hírességet. Legutóbb a jófenekű Pippa Middletonnal kapcsolatban fejezte ki ellenszenvét, mikor azt nyilatkozta, hogy csak a hátát kellene mutogatnia a hercegné 28 éves húgának. A szerintünk nem annyira irritáló, mint inkább szórakoztató megjegyzések áldozatává vált az éppen gyermeket váró Adele, akit a tervező lekövérezett, az orosz pasikat pedig meggondolatlanul rondának titulálta. Lagerfeld 12-es listáján szerepel még, hogy ízléstelennek találja a kilencvenes éveket, nem szeret férfimodellekkel dolgozni, sem főzni. Nem szereti a masszázst, mert gyűlöli, ha hozzá érnek, sosem iszik vizet, csak diétás kólát.

lager

A csontsovány modelleknél egy mérettel nagyobb nőket pedig „kövér múmiáknak” nevezi. „Ezek az elhízott múmiák chipses zacskóval a kezükben egész nap a tévé előtt ülnek és panaszkodnak, hogy mennyire soványak a modellek. A divat álmokról és illúziókról szól és senki nem akar telt nőket nézegetni” – nyilatkozta Lagerfeld,véleményével nem tetszését fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy egyre több divatlap foglalkoztat egészséges testalkatú nőket anorexiás kamaszlányok helyett.

A divatguru egyébként a szeptember 23-án induló 26. párizsi Biennale des Antiquaires-ben egy átalakított régiségvásáron állítja ki már kopott, de még mindig divatos Chanel, Fendi és Lagerfed márkájának színpadiasabb darabjait, valamint egész életen át gyűjtött bútorait. „Szeretem ezt az eseményt” – jelentette ki a tervező, aki azt is elmondta, hogy tisztában van azzal, hogy színpadias személyisége és megjelenése – hófehér haj, sötét szemüveg és ujjatlan kesztyű – gyakran elviszi a showt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta