LÁJFHEKK

Direkt kevesebb krumplit mérnek ki a Mekiben?

Nem, nem vernek át a McDonaldsban a sültkrumplival

2017. szeptember 13., szerda 20:40

Te érezted már úgy, átvernek a krumplival? Több is férne abba a dobozba? A dolgozóknak a pletykák szerint van egy technikájuk, amivel kevesebb krumplit kell kiadniuk. A Meki szerint viszont kamu az egész.

Pár napja röppent fel a hír a Redditen, ahol egy állítólagos volt McDonalds dolgozó (ExpreiMENTALbunny) teregette ki a szennyest, hogy van egy bevett technikája az ott dolgozóknak, hogyan verjenek át a sültkrumplival.

"A McDonaldsban dolgoztam, ahol megtanították nekem, hogyan szorítsam úgy össze a sültkrumplis dobozt, amíg töltöm, hogy telinek tűnjön, de mégse legyen az. Csak egy vendég vette észre. Kirázta a dobozból a krumpliját, visszatette saját maga és csak félig töltötte ki a kartondobozt, úgyhogy kellett neki adnom még. Lenyűgözött és zavarban voltam. 7 éve történt, de még emlékszem az arcára" - írja ExpreiMENTALbunny.

Egy másik reddites, Psychoopiates, azonnal igazolta ExpreiMENTALbunny-t, tehát már ketten állítják ugyanazt: "Utáltam ezt a fogást és egyszerűen nem csináltam. Nem rúgtak ki, de volt pár vevő, akik megkérdezték, mikor dolgozom, mert akkor jönnének krumplit venni".

A Meki tagad

A McDonalds nemzetközi PR csapata a HuffPostban tiltakozott, a hazai szóvivőt mi értük el:

„Határozottan visszautasítjuk ezt az alaptalan és a márkánkra nézve sértő híresztelést, amely az általunk képviselt értékekkel és üzleti érdekeinkkel ellentétes. Ételeinket szigorúan szabályozott folyamatokat követve készítjük annak érdekében, hogy minden alapanyag, illetve minden termék megfelelő minőségben és mennyiségben kerüljön a vendégeink tálcájára. Azért dolgozunk, hogy minden vendégünk minden látogatása alkalmával kellemes élménnyel gazdagodjon, és szívesen térjen vissza hozzánk" - kaptuk a McDonaldstól közleményben.

Szóval meg lehet nyugodni, nem vernek át a sültkrumplival, csak valaki egy kis figyelemre vágyott a Redditen. Vagy te tapasztaltál valami problémát? Írd meg az irokaszerknek@divany.hu-ra!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta