LÁJFHEKK

Direkt kevesebb krumplit mérnek ki a Mekiben?

Nem, nem vernek át a McDonaldsban a sültkrumplival

2017. szeptember 13., szerda 20:40

Te érezted már úgy, átvernek a krumplival? Több is férne abba a dobozba? A dolgozóknak a pletykák szerint van egy technikájuk, amivel kevesebb krumplit kell kiadniuk. A Meki szerint viszont kamu az egész.

Pár napja röppent fel a hír a Redditen, ahol egy állítólagos volt McDonalds dolgozó (ExpreiMENTALbunny) teregette ki a szennyest, hogy van egy bevett technikája az ott dolgozóknak, hogyan verjenek át a sültkrumplival.

"A McDonaldsban dolgoztam, ahol megtanították nekem, hogyan szorítsam úgy össze a sültkrumplis dobozt, amíg töltöm, hogy telinek tűnjön, de mégse legyen az. Csak egy vendég vette észre. Kirázta a dobozból a krumpliját, visszatette saját maga és csak félig töltötte ki a kartondobozt, úgyhogy kellett neki adnom még. Lenyűgözött és zavarban voltam. 7 éve történt, de még emlékszem az arcára" - írja ExpreiMENTALbunny.

Egy másik reddites, Psychoopiates, azonnal igazolta ExpreiMENTALbunny-t, tehát már ketten állítják ugyanazt: "Utáltam ezt a fogást és egyszerűen nem csináltam. Nem rúgtak ki, de volt pár vevő, akik megkérdezték, mikor dolgozom, mert akkor jönnének krumplit venni".

A Meki tagad

A McDonalds nemzetközi PR csapata a HuffPostban tiltakozott, a hazai szóvivőt mi értük el:

„Határozottan visszautasítjuk ezt az alaptalan és a márkánkra nézve sértő híresztelést, amely az általunk képviselt értékekkel és üzleti érdekeinkkel ellentétes. Ételeinket szigorúan szabályozott folyamatokat követve készítjük annak érdekében, hogy minden alapanyag, illetve minden termék megfelelő minőségben és mennyiségben kerüljön a vendégeink tálcájára. Azért dolgozunk, hogy minden vendégünk minden látogatása alkalmával kellemes élménnyel gazdagodjon, és szívesen térjen vissza hozzánk" - kaptuk a McDonaldstól közleményben.

Szóval meg lehet nyugodni, nem vernek át a sültkrumplival, csak valaki egy kis figyelemre vágyott a Redditen. Vagy te tapasztaltál valami problémát? Írd meg az irokaszerknek@divany.hu-ra!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta