LÁJFHEKK

D&G+Smeg: robotgép ilyen csicsás még nem volt!

2017. április 21., péntek 11:29

A Smeg gépek letisztult formavilága, és a D&G még a szokásosnál is csiricsárébb, de most egyszerre régies hangulatot is keltő mintái úgy tűnik jól megférnek egymás mellett. Csicsás új kollekció konyhai sznoboknak.

Összeállt a Smeg és a Dolce & Gabbana egy konyhai kollekcióra, amelyben létrehozták a világegyetem minden bizonnyal legcsicsásabb robotgépét (és kenyérpirítóját, stb). Mivel az árak egyelőre nem ismertek, a kérdés csak az, vajon a csillagászati áron kínált hűtők és konyhai eszközök, és a hasonlóan elérhetetlen luxusmárka árai összeszorzódnak-e.

Létrejön-e minden idők legdrágább konyhai kollekciója, vagy egy mezei Smeg kenyérpirítót használó háztartás számára is opció lesz a kis vitorlásokat és tudományos nevükön „színes verebeket” felvonultató Smeg x Dolce pirító beszerzése? 

A post shared by SMEG USA (@smegusa) on

A „Szerelmem, Szicília” (Sicily Is My Love) néven napvilágot látott kollekció Domenico Dolce és Stefano Gabbana otthonának zengi dicshimnuszát. Ennek megfelelően a szicíliai folklór gyakori szimbólumaiba öltöznek a turmixgépek és konyhai robotok. A már említett verebek mellett citromok, akantusz levelek, tenger, napfény, és rengeteg virág díszíti majd a gépeket. Géppuskák, maffia kivégzések, szafttól foltos atlétatrikóban pompázó öregurak egyelőre nincsenek.

A post shared by SMEG USA (@smegusa) on

A virágokkal kivarrt gépek színvilága és mintái kifejezetten magyarosnak is tűnhetnek, ha valaki elég vastag pénztárcával rendelkezik, jó ötlet lehet egy-egy darabot titokban becsempészni a nagyi konyhájába, vagy elhelyezni egy falusi kocsmában, abszurd, de esztétikai szempontból mégis egységes csendéleteket létrehozva így.

A post shared by SMEG USA (@smegusa) on

Az októberben érkező kollekció egyébként nem az első együttműködés a 2 márka között, tavaly 100 darab kézzel festett hűtő is napvilágot látott egy kollab eredményeként. A hűtők egy dizájn vásárra készültek, egy darabért közel 10 millió forintot kell kicsengetni, és gyönyörűek.

Na de kérdés, hogy menő-e egy ilyen Smeg x Dolce konyhai gép?

Ne maradj le semmiről!

79 szavazat 93 szavazat

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta