LÁJFHEKK

D&G+Smeg: robotgép ilyen csicsás még nem volt!

2017. április 21., péntek 11:29

A Smeg gépek letisztult formavilága, és a D&G még a szokásosnál is csiricsárébb, de most egyszerre régies hangulatot is keltő mintái úgy tűnik jól megférnek egymás mellett. Csicsás új kollekció konyhai sznoboknak.

Összeállt a Smeg és a Dolce & Gabbana egy konyhai kollekcióra, amelyben létrehozták a világegyetem minden bizonnyal legcsicsásabb robotgépét (és kenyérpirítóját, stb). Mivel az árak egyelőre nem ismertek, a kérdés csak az, vajon a csillagászati áron kínált hűtők és konyhai eszközök, és a hasonlóan elérhetetlen luxusmárka árai összeszorzódnak-e.

Létrejön-e minden idők legdrágább konyhai kollekciója, vagy egy mezei Smeg kenyérpirítót használó háztartás számára is opció lesz a kis vitorlásokat és tudományos nevükön „színes verebeket” felvonultató Smeg x Dolce pirító beszerzése? 

A post shared by SMEG USA (@smegusa) on

A „Szerelmem, Szicília” (Sicily Is My Love) néven napvilágot látott kollekció Domenico Dolce és Stefano Gabbana otthonának zengi dicshimnuszát. Ennek megfelelően a szicíliai folklór gyakori szimbólumaiba öltöznek a turmixgépek és konyhai robotok. A már említett verebek mellett citromok, akantusz levelek, tenger, napfény, és rengeteg virág díszíti majd a gépeket. Géppuskák, maffia kivégzések, szafttól foltos atlétatrikóban pompázó öregurak egyelőre nincsenek.

A post shared by SMEG USA (@smegusa) on

A virágokkal kivarrt gépek színvilága és mintái kifejezetten magyarosnak is tűnhetnek, ha valaki elég vastag pénztárcával rendelkezik, jó ötlet lehet egy-egy darabot titokban becsempészni a nagyi konyhájába, vagy elhelyezni egy falusi kocsmában, abszurd, de esztétikai szempontból mégis egységes csendéleteket létrehozva így.

A post shared by SMEG USA (@smegusa) on

Az októberben érkező kollekció egyébként nem az első együttműködés a 2 márka között, tavaly 100 darab kézzel festett hűtő is napvilágot látott egy kollab eredményeként. A hűtők egy dizájn vásárra készültek, egy darabért közel 10 millió forintot kell kicsengetni, és gyönyörűek.

Na de kérdés, hogy menő-e egy ilyen Smeg x Dolce konyhai gép?

Ne maradj le semmiről!

91 szavazat 106 szavazat

Blogok, amiket olvasunk

HATÁR Mennyiből él meg egy magyar család?

Fejenként 150 ezer? Vagy 250 ezer, esetleg 500 ezer? Olvasói vélemények alapján próbáltuk összeszedni, mennyi pénz kell a normális élethez

KETTŐS MÉRCE Szexizmus, rasszizmus, minden van a kísérleti tankönyvekben

Az iskola az életre nevel – tartja a népi bölcsesség, s ha ez így van, akkor nagy bajban vagyunk, mióta a Fidesz-KDNP kormánya lenyelte az oktatást, desszertként pedig elfogyasztotta a teljes tankönyvpiacot is.

Spanyolviasz Tényleg el kell hagyni a Földet 100 éven belül?

És ha igen, mert különben kiírtjuk magunkat, egymást, és tönkretesszük a bolygót, van rá esély, hogy a kolonizációval ne csak a haldoklásunkat hosszabbítsuk meg?
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta