LÁJFHEKK

D&G+Smeg: robotgép ilyen csicsás még nem volt!

2017. április 21., péntek 11:29

A Smeg gépek letisztult formavilága, és a D&G még a szokásosnál is csiricsárébb, de most egyszerre régies hangulatot is keltő mintái úgy tűnik jól megférnek egymás mellett. Csicsás új kollekció konyhai sznoboknak.

Összeállt a Smeg és a Dolce & Gabbana egy konyhai kollekcióra, amelyben létrehozták a világegyetem minden bizonnyal legcsicsásabb robotgépét (és kenyérpirítóját, stb). Mivel az árak egyelőre nem ismertek, a kérdés csak az, vajon a csillagászati áron kínált hűtők és konyhai eszközök, és a hasonlóan elérhetetlen luxusmárka árai összeszorzódnak-e.

Létrejön-e minden idők legdrágább konyhai kollekciója, vagy egy mezei Smeg kenyérpirítót használó háztartás számára is opció lesz a kis vitorlásokat és tudományos nevükön „színes verebeket” felvonultató Smeg x Dolce pirító beszerzése? 

A post shared by SMEG USA (@smegusa) on

A „Szerelmem, Szicília” (Sicily Is My Love) néven napvilágot látott kollekció Domenico Dolce és Stefano Gabbana otthonának zengi dicshimnuszát. Ennek megfelelően a szicíliai folklór gyakori szimbólumaiba öltöznek a turmixgépek és konyhai robotok. A már említett verebek mellett citromok, akantusz levelek, tenger, napfény, és rengeteg virág díszíti majd a gépeket. Géppuskák, maffia kivégzések, szafttól foltos atlétatrikóban pompázó öregurak egyelőre nincsenek.

A post shared by SMEG USA (@smegusa) on

A virágokkal kivarrt gépek színvilága és mintái kifejezetten magyarosnak is tűnhetnek, ha valaki elég vastag pénztárcával rendelkezik, jó ötlet lehet egy-egy darabot titokban becsempészni a nagyi konyhájába, vagy elhelyezni egy falusi kocsmában, abszurd, de esztétikai szempontból mégis egységes csendéleteket létrehozva így.

A post shared by SMEG USA (@smegusa) on

Az októberben érkező kollekció egyébként nem az első együttműködés a 2 márka között, tavaly 100 darab kézzel festett hűtő is napvilágot látott egy kollab eredményeként. A hűtők egy dizájn vásárra készültek, egy darabért közel 10 millió forintot kell kicsengetni, és gyönyörűek.

Na de kérdés, hogy menő-e egy ilyen Smeg x Dolce konyhai gép?

100 szavazat 116 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta