KULTÚR RÖVIDHÍR

Adj hangot vágyaidnak a szlogenkommandóban!

2011. február 1., kedd 12:54

A Tünet Együttes PROPAGANDA! című projektje részeként szlogenkommandót hirdet, amelyben mindenki hangot adhat annak, amiben hinni szeretne. Küldd el nekik személyes szlogenedet, amely akár készülő előadásukban is felbukkanhat.

A Tünet Együttes és a holland-osztrák united sorry művészduó (Frans Poelstra & Robert Steijn) közös produkciójában kreatívan gondolja újra a politikai közbeszédet. Megalkotják a hétköznapok propagandáját, amely a dolgok alapvető bonyolultságát és a személyesség fontosságát hirdeti. Az ismeretlent kutatják és előcsalogatják a benne rejlő költőiséget. A PROPAGANDA! bemutatója 2011. február 24-én 20 órakor lesz a Trafóban (további előadások február 25-26-án).

Ahhoz, hogy esetleg a te gondolatod is hozzájáruljon a készülő produkcióhoz, nem kell mást tenned, mint elküldeni nekik személyes szlogenedet, amelyet egy képzeletbeli választás kampányában használnál. A beküldött szlogeneket a Facebook-on bocsájtják szavazásra, a legtöbb szavazatot kapott győztest pedig a saját jelmondatával díszített pólóval ajándékozzák meg. A beküldött szlogeneket viszontláthatjátok a Trafó kávézójában felállított, az előadáshoz kapcsolódó installációban, utcai akcióikban, és a PROPAGANDA! előadásban is.

A szlogeneket többféle módon küldhetitek be: a http://propagandabudapest.blogspot.com blogon, kommentálva a „Propaganda, amiben hinni akarunk!” bejegyzést, a Tünet Együttesnek küldött Facebook-üzenetben (http://www.facebook.com/tunetegyuttes), illetve e-mailben a pr@tunetegyuttes.hu címre. Beküldési határidő: február 3., a szavazás február 10-én zárul.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta