10+1 szexkütyü, amit nyugodtan elöl hagyhatsz

Vibrátorokból és egyéb szexjátékokból már nemcsak olyat lehet kapni, aminek láttán egy ártatlan óvodás is azonnal felvilágosul: a ronda műanyagfarkak és szegény nyuszi ideje ugyanis lejárt. Összegyűjtöttünk néhányat, amit ha kint felejtesz szem előtt, akkor sem fognak furcsán nézni rád a vendégek - egész egyszerűen azért, mert fogalmuk sem lesz róla, hogy ez több mint dísztárgy.

Propeller

A Sqweelbe tíz darab szilikonnyelvecske van építve egy kerékre, ami három sebességfokozaton tud pörögni. A kupakot rátéve tényleg semmi különös, de a tenyérnyi nagyságú szerkentyűről kinyitva is előbb jut az ember eszébe valami mini ventilátor vagy egyéb háztartási gépezet, mint kéjfokozó kütyü.

Éjjelilámpának álcázva

Marc Dibeh Love the Bird nevű tárgya lámpa és vibrátor egyben. A vibrátort a lámpába dugva lehet tárolni, így senki nem fog gyanút. A libanoni tervező ezzel akarta kiküszöbölni, hogy a közel-keleti országokban tabut jelentenek a szexshopok, így viszont bármilyen házban vagy üzletben nyugodtan ki lehet állítani.

A vágy piramisa

Na nem egészen, mert a Cone nem piramis, hanem kúp. Ehhez még kéz sem kell, egyszerűen csak a megfelelő helyre kell illeszteni és ráülni, a többit elintézi a vibrálás, amiből 16 félét programoztak bele. Állítólag Kate Middletonnak is ez a kedvence.

Kiskacsa fürdik

Nem vicc, az I Rub My Duckie szabadnapjain a fürdőszoba dísze, egyébként pedig egy nagyon népszerű, vízben is használható vibráló masszírozó. Már ha túl tudunk lépni a delejesen vigyorgó ábrázatán vagy a gyermeki asszociációkon. A cég egyébként kis hernyó, halacska, pingvin és virág formájú vibrátorokat is gyárt.

Tiltott gyümölcs

A Rianne S Forbidden Fruit fantázianevű intim masszírozója, formára valahol egy alma és egy paradicsom közt áll, valójában viszont az Édenkert tiltott gyümölcse inspirálta, ami megrontotta Ádámot és Évát. Egy ketyegő főzőórára mondjuk jobban hasonlít.

Nyuszi vagy valami hasonló

A Jimmyjane eléggé élen jár a dizájn-vibrátorok piacán. A Form 2 névre keresztelt vibrátor például egy többszörös díjnyertes, közkedvelt darab, viszont ránézésre mégsem árul el a képességeiből semmit. Olyan, mint egy minimál nyuszifej.

Persze, majd biztos sakkozunk

De tényleg, az Aruliden és a Kiki de Montparnasse luxus szexshop összefogásából ugyanis megszületett a világ első vibráló sakk-készlete. És mind a 32 figura használható is. Az elegáns fekete és arany szexsakk-szett tényleg elég elit lett, ugyanis 7000 dollárba kerül, de biztosan van, akinek megér ennyit az élvezet.

Szép kis látvány

A Lelo a Jimmyjane mellett a másik legjobban ismert dizájn-vibrátor gyáros, a termékeikre tényleg jó ránézni, olyan szépek és áramvonalasak. Tőlük például az Insignia Alia intim masszírozó, ami a legkevésbé megfejthető külsővel bír.

Titkos dupla dinamit

A Zini Deux egy párok számára fejlesztett vibráló masszírozó, amit kettészedve lehet használni. Az egyik felét a női, a másikat a férfi anatómiára tervezték. Összecsukva viszont ez is inkább tűnik vezeték nélküli egérnek vagy bármilyen dísztárgynak, mint szexuális segédeszköznek.

Szerelemtojás

Shiri Zinn Love Egg Setje három színes, különböző méretű pöttyös üvegtojásból áll, amik valójában gésagolyók. Ezek is annyira szépek, hogy az embernek nem is lenne szíve elrakni őket szem elől, csak nézegetné a polcon - nyilván persze tisztán.

+1 direkt férfiaknak:

A P Vibe egy minivibrátor, amit egy rugalmas gyűrűvel kell a péniszre illeszteni. Kisebb, mint egy gyufásdoboz, elegáns króm vagy aranyszíne van, úgyhogy ha mandzsettagombnak nem is, de valami hasonló kiegészítőnek el lehet hazudni. Ha akarjuk.

Oszd meg másokkal is!
Mustra