INTIM

10+1 szexkütyü, amit nyugodtan elöl hagyhatsz

2011. június 20., hétfő 19:33 |

Vibrátorokból és egyéb szexjátékokból már nemcsak olyat lehet kapni, aminek láttán egy ártatlan óvodás is azonnal felvilágosul: a ronda műanyagfarkak és szegény nyuszi ideje ugyanis lejárt. Összegyűjtöttünk néhányat, amit ha kint felejtesz szem előtt, akkor sem fognak furcsán nézni rád a vendégek - egész egyszerűen azért, mert fogalmuk sem lesz róla, hogy ez több mint dísztárgy.

Propeller

A Sqweelbe tíz darab szilikonnyelvecske van építve egy kerékre, ami három sebességfokozaton tud pörögni. A kupakot rátéve tényleg semmi különös, de a tenyérnyi nagyságú szerkentyűről kinyitva is előbb jut az ember eszébe valami mini ventilátor vagy egyéb háztartási gépezet, mint kéjfokozó kütyü.

Éjjelilámpának álcázva

Marc Dibeh Love the Bird nevű tárgya lámpa és vibrátor egyben. A vibrátort a lámpába dugva lehet tárolni, így senki nem fog gyanút. A libanoni tervező ezzel akarta kiküszöbölni, hogy a közel-keleti országokban tabut jelentenek a szexshopok, így viszont bármilyen házban vagy üzletben nyugodtan ki lehet állítani.

A vágy piramisa

Na nem egészen, mert a Cone nem piramis, hanem kúp. Ehhez még kéz sem kell, egyszerűen csak a megfelelő helyre kell illeszteni és ráülni, a többit elintézi a vibrálás, amiből 16 félét programoztak bele. Állítólag Kate Middletonnak is ez a kedvence.

Kiskacsa fürdik

Nem vicc, az I Rub My Duckie szabadnapjain a fürdőszoba dísze, egyébként pedig egy nagyon népszerű, vízben is használható vibráló masszírozó. Már ha túl tudunk lépni a delejesen vigyorgó ábrázatán vagy a gyermeki asszociációkon. A cég egyébként kis hernyó, halacska, pingvin és virág formájú vibrátorokat is gyárt.

Tiltott gyümölcs

A Rianne S Forbidden Fruit fantázianevű intim masszírozója, formára valahol egy alma és egy paradicsom közt áll, valójában viszont az Édenkert tiltott gyümölcse inspirálta, ami megrontotta Ádámot és Évát. Egy ketyegő főzőórára mondjuk jobban hasonlít.

Nyuszi vagy valami hasonló

A Jimmyjane eléggé élen jár a dizájn-vibrátorok piacán. A Form 2 névre keresztelt vibrátor például egy többszörös díjnyertes, közkedvelt darab, viszont ránézésre mégsem árul el a képességeiből semmit. Olyan, mint egy minimál nyuszifej.

Persze, majd biztos sakkozunk

De tényleg, az Aruliden és a Kiki de Montparnasse luxus szexshop összefogásából ugyanis megszületett a világ első vibráló sakk-készlete. És mind a 32 figura használható is. Az elegáns fekete és arany szexsakk-szett tényleg elég elit lett, ugyanis 7000 dollárba kerül, de biztosan van, akinek megér ennyit az élvezet.

Szép kis látvány

A Lelo a Jimmyjane mellett a másik legjobban ismert dizájn-vibrátor gyáros, a termékeikre tényleg jó ránézni, olyan szépek és áramvonalasak. Tőlük például az Insignia Alia intim masszírozó, ami a legkevésbé megfejthető külsővel bír.

Titkos dupla dinamit

A Zini Deux egy párok számára fejlesztett vibráló masszírozó, amit kettészedve lehet használni. Az egyik felét a női, a másikat a férfi anatómiára tervezték. Összecsukva viszont ez is inkább tűnik vezeték nélküli egérnek vagy bármilyen dísztárgynak, mint szexuális segédeszköznek.

Szerelemtojás

Shiri Zinn Love Egg Setje három színes, különböző méretű pöttyös üvegtojásból áll, amik valójában gésagolyók. Ezek is annyira szépek, hogy az embernek nem is lenne szíve elrakni őket szem elől, csak nézegetné a polcon - nyilván persze tisztán.

+1 direkt férfiaknak:

A P Vibe egy minivibrátor, amit egy rugalmas gyűrűvel kell a péniszre illeszteni. Kisebb, mint egy gyufásdoboz, elegáns króm vagy aranyszíne van, úgyhogy ha mandzsettagombnak nem is, de valami hasonló kiegészítőnek el lehet hazudni. Ha akarjuk.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2011.06.20 20:43:07MoxNox

  Lehetett volna több kép is, úgyhogy kiválogattam párat. A Love the Bird tényleg nagyon jópofa, jó ötlet, alapállapotban tényleg nem lehet rájönni a trükkre :)

  [link]

  A Lelo Alia aranyos, de közelről nézve a három gombja azért elárulja miről is lehet szó.

  [link]

  A Zini Deux esetében szerintetek melyik a férfi és melyik a női fele? :)

  [link]

 • 2011.06.20 22:18:26Plumper_

  csak nehogy olyan legyen a világ, mint a Pusztító c. filmben: kagylócska és levelecske a seggtörléshez, munkanélküli rendőrség, trágárságért is büntetés brrrr :-P
  mert ezek a fenti sz@rok pont ezt vetítik előre.
  hol a műbráner, és hol a műpina?!

 • 2011.06.20 22:35:20hikori

  És valamint még az uborkát is elöl lehet hagyni. Csak húzzuk le róla a gumit.

 • 2011.06.20 23:10:06extravagante de la Vega

  Ezek közül már pár nálunk is megvásárolható:
  Sqweel:
  [link]

  Kiskacsa fürdik:
  [link]

  LELO Alia:
  [link]

  További izgalmas erotikus termékek:
  [link]

 • 2011.06.21 04:59:51riding

  én is megvettem már kettőt belőlük:
  [link]

 • 2011.06.21 07:39:48magyar ember teli szájjal

  Inkább ezt javaslom:[link]

 • 2011.06.21 08:33:11Nancsi

  Azt nem értem, hogy egy kekszuális segédeszközt hogy lehet elől felejteni? Kultúra nem jár az 50eFt-s designvibrátor mellé? Miután használta az ember fia/lánya, ugyebár el kell mosni. Legalábbis panelproliknál el szokás az 5eFt-s. Utána meg megtörli, és mehet az ágy végében lévő komódba/éjjeli szekrénybe.

 • 2011.06.21 09:22:12lunaluna

  Hovatovább egy olyan webshop is van (ami a miénk, csatlakozva az előző hozzászólókhoz :) ami kizárólag a szemnek is szép játékokat árulja:

  [link]

  Bár a kegytárgyak is menők.

 • 2011.06.21 11:09:50Dativus

  Nagyon szépek a JimmyJane termékek, de azért 40ezret kiadni egy vibrátorért elég meredek.

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta