INTIM RÖVIDHÍR

Már van G-pont egér is

2011. július 17., vasárnap 20:48

A nő öle és a számítógépes egér formailag akár hasonló is lehet, főleg, ha a formatervező azt úgy akarja. Bemutatjuk a G-pont egeret.

Egy formatervező számtalan helyről lophatja az inspirációt, az építészetből, a természet formáiból vagy éppen az emberi anatómiából. Andy Kurovets ez utóbbi témakört választotta, ezen belül is a nő öle ihlettem meg, amikor megtervezte a tűzpiros G-spot (G-pont) számítógépes egeret, amiről azért az intim zóna többi fontos része (csikló, szeméremajkak) sem hiányzik.

Mostafa Tohidifar és David Abbasi tervezők is maradtak az egérnél meg a női testnél, az ő számítógépes kellékük azonban a női mellett kopírozza, ahol az egér görgője egész egyszerűen a mellbimbó. Bár a két termék csak tervezési fázisban van, azért arra kíváncsiak lennénk, hogy mekkora lenne az érdeklődés irántuk.

Neked bejön?

  • 152
    Nagyon is!
  • 173
    Egy újabb marhaság
  • 136
    A G-pontost bevállanám

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta