INTIM RÖVIDHÍR

A menstruáció alatt is viselhetünk szexi bugyikat

2011. május 15., vasárnap 19:10

A menzesz idejére eső kellemetlen balesetek ellen nyújt biztos védelmet az a fehérnemű, ami speciális kialakításának köszönhetőn megakadályozza a nedvesség kiszivárgását.

Két fiatal lány, Julie Sygiel és Eunice Png fejlesztette ki azt a szexi fehérnemű-családot, ami a piros betűs napokon nyújt biztonságot a nőknek. A SexyPeriod bugyi három rétegből épül fel, amiből kettő nedvszívó, egy pedig víztaszító, így nem kell kellemetlen balesetektől tartani, ráadásul a fehérnemű betét része – esztétikai okok miatt - fekete. A fehérneműk finom és puha alapanyagokból készülnek, műszálat nem tartalmaznak, és nemcsak szuper biztosak, de szexisek is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta