INTIM RÖVIDHÍR

Fájdalommentes szőrtelenítés a bugyiban

2011. március 2., szerda 18:58

Az intimzóna szőrtelenítésével járó fájdalmat sokan sokféleképpen megpróbálták már kiiktatni, de a gyanta és az epilátor, mint a két leghatásosabb célszerszám, okozta fájdalmat eddig senki nem tudta kiküszöbölni. Az érzéstelenítő bugyiban még bízhatunk.

Az intim szőr funkciója, hogy védje a nő nemiszervét, hónapról-hónapra mégis nők milliói veszik kézbe fájdalmas célszerszámaikat, hogy az intim területeiket borító szőrzettől megszabaduljanak. Az érzés nem kellemes, sőt, néha kimondottan pokoli, a szőrtelenítéssel járó fájdalom hatékony ellenszerét azonban még nem sikerült feltalálni – eddig.

Ráakadtunk ugyanis arra a rózsaszín bugyi szettre, amit egy aneszteziológus tervezett azoknak, akik fájdalommentesen szeretnék túlélni a havi beavatkozást. A csomag egy latex alsóneműből és egy lidokaint tartalmazó érzéstelenítő krémből áll, amit epilálás előtt kell a kritikus területekre felhordani; majd bele kell bújni a latex bugyiba, hogy a krémmel senki ne maszatolja össze a ruháját, várni kell 30 percet és mehet a már fájdalommentes szőrtelenítés.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta