Fájdalommentes szőrtelenítés a bugyiban

Az intimzóna szőrtelenítésével járó fájdalmat sokan sokféleképpen megpróbálták már kiiktatni, de a gyanta és az epilátor, mint a két leghatásosabb célszerszám, okozta fájdalmat eddig senki nem tudta kiküszöbölni. Az érzéstelenítő bugyiban még bízhatunk.

Az intim szőr funkciója, hogy védje a nő nemiszervét, hónapról-hónapra mégis nők milliói veszik kézbe fájdalmas célszerszámaikat, hogy az intim területeiket borító szőrzettől megszabaduljanak. Az érzés nem kellemes, sőt, néha kimondottan pokoli, a szőrtelenítéssel járó fájdalom hatékony ellenszerét azonban még nem sikerült feltalálni – eddig.

Ráakadtunk ugyanis arra a rózsaszín bugyi szettre, amit egy aneszteziológus tervezett azoknak, akik fájdalommentesen szeretnék túlélni a havi beavatkozást. A csomag egy latex alsóneműből és egy lidokaint tartalmazó érzéstelenítő krémből áll, amit epilálás előtt kell a kritikus területekre felhordani; majd bele kell bújni a latex bugyiba, hogy a krémmel senki ne maszatolja össze a ruháját, várni kell 30 percet és mehet a már fájdalommentes szőrtelenítés.

Oszd meg másokkal is!
Mustra