GASZTRO RÖVIDHÍR

Van asztal, ami elsétál vacsora után

2011. március 27., vasárnap 18:35

Hogyan rázzuk le a nemkívánatos vacsoravendéket? Egy holland tervező megtalálta a tökéletes megoldást.

Wouter Scheubin bútorai nemcsak szépek, hanem okosak is, minden darabja tud valami trükköt - írja a Stilsucht. Legutóbbi terméke a sétáló asztal, amihez komoly mérnöki tudást hasznosított, ugyanis a nehéz diófa asztal egy gombnyomás hatására képes elindulni.

Live at Design Miami: Wouter Scheublin’s Walking Table from Designer Pages on Vimeo.

A gondosan válogatott anyagokból készült bútor valakit óriási pókra emlékeztet, valakinek a Csillagok háborújában szereplő birodalmi lépegetők ugrottak be róla. Arról nincs információnk, hogyha mozgásba lendül, akkor rajta marad-e a porcelán étkészlet - bár aki ilyet vásárol, inkább az asztal mélyen szunnyadó képességét értékeli, nem sétáltatja le-föl a nappali és az étkező közt. A különös bútor sokkal inkább a mechanika szépsége miatt érdekes.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta