DESIGN RÖVIDHÍR

Ötletes és megfizethető design ékszerek

2010. március 17., szerda 09:46

Lassan eltűnnek a télikabátok, vastag pulóverek és előtűnnek az ékszerek - kortárs iparművészek, főként ékszertervezők mutatkoznak be az idei év első Kreatimm vásárán március 21-én az Iparművészeti Múzeumban.

A művészeti vásároknak, mint bemutatkozási, kiállítási lehetőségeknek nagy hagyománya van Európában. A múzeum egyik törekvése, hogy hiánypótló kezdeményezésként bemutassa több generáció iparművészeinek és designereinek a termékeit. A „Kreatimm-Design for take-away" vásárt a szervezők a művészekkel közösen alkották meg, hogy a magyar iparművészet és design ismert színtere legyen.

A vasárnapi esemény programjai közt szerepel még az Ékszerdoboz Dániából - kortárs dán ékszerkiállítás, valamint a Moholy-Nagy László Formatervezési és a Kozma Lajos Iparművészeti Ösztöndíjasok beszámoló kiállítása.

gyuru
A gyűrűt Lipóczki Ákos tervezte

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta