DESIGN FÓKUSZ

Világító pólóban indulj a Szigetre!

2010. július 14., szerda 12:21

wampdes_mViríts nappal, világíts éjjel pólóddal a Szigeten! Világító festékkel szitázott sátras, békejeles és gitáros póló lett a favorit a WAMP és a Sziget Fesztivál közös design pályázatán.

Vasárnap zárult le a design pályázat, amelynek során újragondolt fesztiválpólókat, és a Sziget kult-tárgyát tervezhették meg szakmabeliek és kreatív laikusok egyaránt.

Pályáztak gimnazisták, formatervező hallgatók és WAMP designer törzstagok is. A zsűri és a közönség által legötletesebbnek értékelt póló, korlátozott számban, a Fesztivál ideje alatt kapható lesz.

180 terv érkezett

A zsűri tagjai között volt Lobenwein Norbert- a Volt Fesztivál főszervezője, Péterfy Bori- énekesnő, színész, Geszti Péter - reklámszakember, Mosshammer Kinga - WAMP kreatív igazgatója, Horváth Cecília - Elle Dekor főszerkesztője. Ők öten, közel 180 pályamű közül, Papp Zsolt világító festékkel szitázott pólótervére voksoltak, melynek mintáján a műanyag repülőgép-makettek kipattintható elemeihez hasonlóan, a Sziget kulcs-ikonjai szerepelnek, mint a sátor, a dugóhúzó, a békejel és a gitár.1

A zsűri összesen 5 tervet díjazott, melyek alkotói egy-egy 2 személyes VIP Sziget Hetijeggyel lettek gazdagabbak. Papp Zsolt mellett díjazott lett Bese Örs rojalista munkája, Lakó - Redaster - Ákos legómanusai, Adamik Anna a Sziget főbejáratát ábrázoló terve, illetve Vida M. Magdolna és Hársfalvi Réka munkája is.

Csuklya és logó

A közönség által legjobbnak ítélt póló, Vida M. Magdolna és Hársfalvi Réka fekete alapon szürkével nyomott terve lett. A póló elején egy stilizált cipzár alól ömlenek ki a fesztivállétre jellemző ikonikus piktogramok, hátán pedig egy csuklya és egy kis zsebecske mellett tűnik fel a Fesztivál logója.

2

A Sziget kult-tárgya kategóriában Kerényi Kinga és Kocsis Ágnes PET palackból készített napellenzője, Rainer Micsinyei Zsófia kartonból hajtogatott lyukkamerája, Lakó - Redaster - Ákos Sziget térkép-formájú golyózsonglőr játéka, Bilau Dea 4 sör szállítására alkalmas pohártartó terve, és Papp Zsolt rágógumi-gyűjtő hajtogatós doboza nyerte el a zsűri tetszését.

A győztesek a július 11-én rendezett WAMP vásár keretében vehették át a díjakat. A legjobbnak ítélt pályamunkák megtekinthetőek a WAMP facebook galériájában.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta