Kiröhögte ma már az életet? Itt az ideje!

Mikor már jól kiröhögtük saját magunkat azon, hogy milyen vicces is szülőnek lenni, egyből belefutottunk egy Brian Gordonéhoz hasonlóan szórakoztató grafika-sorozatba. A következő illusztrációk Jim Benton nevét jegyzik, némelyik irtó vicces, de persze leginkább cinikusan humorosak. Ahonnan esetleg már ismerheti a művész nevét: ő rajzolta a híres „I'm Happy Bunny” elnevezésű jópofa kis nyulat.

Benton a mindennapi életből merít ihletet rajzaihoz, természetesen megfűszerezve némi iróniával, cinizmussal és szürrealizmussal. Rengeteg könyvet illusztrált, melyeket az Amazonon lehet beszerezni, és nem csak a rajzai menők, hiszen sikeres író is. Ha még többet szeretne kuncogni és önmagára ismerni a grafikákban, nézze meg a weboldalát, nem fog csalódni!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.