Megtaláltuk a nyári szezon legmenőbb fürdőruháit

Íme, a Rihannán látott menő párducos fürdőruha miatt gyorsan felkapott ausztrál We Are Handsome legújabb kollekciója, ami miatt alig várjuk a nyarat.

A tökéletes fürdőruhára rátalálni legalább annyira nehéz, mint farmert venni. A fürdőruhának egyszerre kell mutatósnak, hordhatónak és kényelmesnek lennie, ami még az alakhoz is tökéletesen illeszkedik.

Kattintson a képre a kollekció többi darabjáért!
Kattintson a képre a kollekció többi darabjáért!

A Rihannán tavaly, napozás közben látott menő párducmintás fürdőruhával, majd a Bob Marley-s verzióval hirtelen reflektorfénybe került egy ausztrál cég, a We Are Handsome. Legújabb "romantika" névre keresztelt kollekciójuk nem is lehetne tökéletesebb, új együtteseiket végignézve én már számolom a napokat nyárig. Tornadresszre és miniruhára is emlékeztető fürdőruháikon megelevenedik az egész Animal Planet, a márka grafikusai és tervezői többek között dzsungelben élő vadakat, tigriseket, párducokat, a város éjszakai fényeit, az Eiffel-tornyot és lufikat álmodtak a falatnyi felületre, amire ha felveszek egy szoknyát, már mehetek is vacsorázni.

A lenyűgöző színű, nem átlagos fürdőruhákat készítő We Are Handsome-ot 2009 nyarán alapította a Sydney-ben élő tervezőpáros, a korábban üzleti tudományokkal foglalkozó Indhra Chagoury és a fotós-designer Jeremy Somers. Inspirációt a gyermekkori, napsütötte queenslandi emlékekből merítenek, de nagy előnynek tartják, hogy különböző érdeklődésük miatt más-más perspektívából tudják szemlélni a dolgokat.

A WGSN Fashion Awards-ra is jelölt cég munkáit a világ legrangosabb kereskedői árulják, mint a Net-A Porter, a Barneys vagy a Colette, és előszeretettel hordja az exével bulizó Rihannán kívül például az eljegyzett Jessica Biel, Miranda Kerr, vagy a Florence and the Machine trendi indie-pop énekesnője, Florence Welch is. Önnek hogy tetszenek?

Oszd meg másokkal is!
Mustra