Kisbusznyi adományt vitt a Poronty Felsőzsolcára

Közel 180 adománycsomagot szállított a Poronty a felsőzsolcai árvízkárosultaknak vasárnap. Míg a szervezeteknél hegyekben állnak az adományok és problémát okoz az osztás, addig a Poronty olvasói által beküldött dobozokat még aznap névre szólóan kézbesítettük a 14 családnak.

Az olvasók főleg kisgyermekes családoknak küldtek élére vasalt babaruhákat és -felszereléseket, de ruhával és konyhafelszerelésekkel segítettek egy 82 éves nénin is, akinek elmosta a víz a házát. Köszönet minden olvasónak, aki adományával hozzájárult az akció sikeréhez, és a Bookline-nak, akik az autót adták, és a bookline-os fiúknak, akik jöttek, vezettek, pakoltak.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.