Csőd szélén a Születés Hete

Új támogatókat keres a TAVAM (Társaság a Várandósság és Anyaság Megszenteléséért) a jövő évi Születés Hete programsorozat megrendezéséhez, olvasható a szervezet sajtóközleményében. Az anyagi gondokkal küzdő társaság adománygyűjtő koncerttel kívánja előteremteni a rendezvénysorozathoz szükséges pénzt.

A rendezvényen fellép Szalóki Ági és kísérete, Lovász Irén, a népzenei-világzenei stílus egyik kiemelkedő alakja, eMeRTon Díjas énekesnőnk és a magyarországi ír zene egyik legnevesebb képviselője, a Bran együttes, valamint egyéb színes program is várja az érdeklődőket – és a TAVAM szándékai szerint az adakozni készeket. A teljes program a www.szuleteshete.hu weboldalon található.

A 2007-ben ötödszörre megrendezett Születés Hete országos szakmai, tájékoztató és kulturális eseménysorozatról a Porontyon is beszámoltunk.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.