Más gyerekét vitte haza az oviból a nagypapa

Tévedésből nem a saját unokáját vitte haza az óvodából Zágrábban egy kissé rövidlátó nagypapa, ami miatt hamarosan embervadászatba kezdett a rendőrség, írja az MTI. 


A 70 éves bácsi kocsival ment ötéves, Petar nevű unokájáért, megmondta az óvónőnek a nevet, a hölgy bekiáltott, hogy "Petar, itt a nagypapád!", mire ki is érkezett Petar, csak éppen egy másik. Petar-II valószínűleg nem nagyon szeret óvodában lenni, mert tiltakozás nélkül elment a számára idegen bácsival.

Az óvodába félórával később aztán megérkezett a tévedésből elvitt Petar apja, aki nem rövidlátó, és könnyedén felismeri fiát. Ezek után vonódott be a rendőrség a dologba, ám hamarosan kiderült, hogy nem gyerekrablás történt, hanem tévedés, tudósít az MTI.

"Sajnos, a szemem már nem a régi, és fél év óta most láttam először az unokámat. Kicsit másnak tűnt ugyan, de azt gondoltam, hogy azért, mert ebben a korban a gyerekek gyorsan változnak" - magyarázta a rendőröknek, utána meg a helyi sajtónak a nagypapa.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.