Ingyen állatkert a Víz Világnapján

Ingyen látogathatják a 14 éven aluli gyermekek március 22-én, csütörtökön a Fővárosi Állat- és Növénykertet a Víz Világnapja és a Meteorológiai Világnap alkalmából.


Több részes vízvédelmi játék, "Vizes busz" oktató és foglalkoztató állomás, Klímaváltozás stand, ahol az éghajlatváltozásról tudhatnak meg számos érdekességet az állatkert látogatói - csak néhány a gazdag programkínálatból.A vízi életközösségek természeti értékeit a Nagy-tó melletti sétányon ismerhetők meg, a Molnár János-barlang feltárásáról pedig vetítéses előadást tart Kalinovits Sándor, a barlang kutatója. A kert zoopedagógusai tengeri állatok kézbe vehető mészvázaival és egyéb érdekességekkel szemléltetik a tengeri élővilág különlegességeit. Az Akváriumban 11 és 14 órakor rájaetetésre invitálják a látogatókat, a gyermekeket pedig arcfestő program várja.

A programok reggel kilenctől délután négyig tartanak, a 14 év alatti gyermekek ingyen, a diákok és nyugdíjasok 1100, a felnőttek 1400 Ft-os belépőjeggyel léphetnek be az állatkertbe.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.