Hétvégi programok: néptáncos Csipkerózsika és utazás a csillagokba

Szombatra a Csipkerózsika című néptáncelőadást ajánljuk a gyerekeknek, vasárnap pedig irány a Planetárium, ahol Süni és Egérke mutatja be a csillagokat és a többi égitestet.


Szombaton délután 4 órakor látható a Millenáris Park Fogadójában a Budapest Táncegyüttes Csipkerózsika című előadása, amely az ismert Grimm mese alapján készült. A mesében az eredeti magyar néptáncok mellett minden szöveget és dallamot a tradicionális magyar folklórból merítettek. Az előadás célja, hogy közelebb hozza a gyermekekhez saját népünk lassan feledésbe merülő hagyományait, gazdag népköltészetét, tánc- és zenekultúráját.
Jegyár: Felnőtt: 700 Ft, gyerek 400 Ft.

Vasárnap 9.30-kor kezdődik a Planetáriumban a Süni és a csillagok című gyerekprogram, amelyben a kicsik Süni és Egérke kalandos világ körüli útján keresztül ismerhetik meg az égitesteket, a napszakok és évszakok váltakozását, az alapvető földrajzi és csillagászati fogalmakat.
Jegyárak: felnőtt: 940 Ft, gyerek: 840 Ft, családi: 800 Ft/fő
15%
3499 Ft
2975 Ft
15%
3499 Ft
2975 Ft
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.