Hétvégi programok: Kolompos és Péter Pán

Szombatra táncházat ajánlunk a muzikális családoknak, vasárnapra pedig bábelőadást a színházat kedvelőknek. Kolompos együttes a Fonóban és Péter Pán a Budapesti Bábszínházban.


Március 3-án, szombaton délután 5 és 6 óra között családi táncház lesz a Fonó Budai Zeneházban, a talpalávalót a gyermekek körében igen népszerű Kolompos együttes húzza. A táncház programjában közös játékok, mesélés és népszokások dramatikus megjelenítése szerepel, valamint sok tánc és zene várja a gyerekeket és szüleiket.
Jegyár: 600 Ft, hároméves korig ingyenes.Vasárnap délelőtt 10.30-kor kezdődik A Péter Pán című előadás a Budapesti Bábszínházban, amelyet J.M. Barrie meséje nyomán Háy János alkalmazta bábszínpadra. A két részes előadást 6 éves kortól ajánlják.
Jegyár: 950-1200 Ft.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.