Húszperces sertésszűz serpenyőben – add hozzá a kedvenc zöldségeid!

Gyors és különleges fogás, amivel akár a vendégeid is meglepheted. Nincs, aki ne szeretne egy puhára sült húst egy nagy adag friss zöldséggel és különleges fűszerekkel!

Akár zellert is adhatsz hozzá.
Akár zellert is adhatsz hozzá.AlexPro9500

Hozzávalók 2 személyre

  • 40 deka sertésszűz felcsíkozva
  • 20 deka bármilyen gomba apróra vágva
  • 0.5 darab cukkini felkockázva
  • 1 ek. vaj
  • 2 ek. olaj
  • ízlés szerint só, bors, oregánó, friss bazsalikom
  • 6 deka szárított paradicsom apróra vágva
  • néhány szem fekete olíva
  • 3 gerezd zúzott fokhagyma
  • 1 ek. liszt
Recept idők

Elkészítés:

Lisztezd be a húst és dobd a forró zsiradékok keverékére a hagymával együtt. Adj neki öt percet, majd add kozzá a többi alapanyagot, és magas hőfokon süsd néhány percig (nem kell, hogy a cukkini teljesen puha legyen). Ha elkészültél, fűszerezd a keveréket, és friss bazsalikommal (esetleg kecskesajttal) a tetején tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek