Gyors, zöldséges csirkeragu – egy nagy adag vargányát se hagyj ki belőle!

A legjobb, ha egy tál házi juhtúrós nokedli tetejére kerül ez a klassz zöldséges ragu, amiből mi nyáron egy kevés petrezselymet és friss kaprot sem hagyunk ki.

Rizzsel is finom.
Rizzsel is finom.Hispanolistic

Hozzávalók 2 személyre

  • 15 deka borsó
  • 1 szál fehérrépa
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 darab vöröshagyma
  • 2 deci alaplé
  • 1 tk. barna cukor
  • 1 nagy ek. tejföl
  • 1 tk. liszt
  • 30 deka csirkecomb felkockázva
  • 1 ek. vaj
Recept idők

Elkészítés:

Pirítsd meg a hagymát a zsiradékon, majd add hozzá a húst és süsd kifehéredésig. Ezután mehetnek hozzá az apróra vágott zöldségek, majd az alaplével ezeknek is adj 10 percet. Ezután fűszerezd és tedd hozzá a tejföllel elkevert lisztet és keverd besűrűsödésig. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek