Friss naan-kenyérrel tálald.stockstudioX
Hozzávalók 2 személyre
- 1 dl görög joghurt
- ízlés szerint só, bors, fokhagymapor, kömény, gyömbér, koriander, garam masala, csilipor
- 50 dkg csirkecombfilé összevágva
- 1 darab vöröshagyma apróra vágva
- 2 nagy ek. vaj
- 400 g paradicsomszósz
- 1 tk. barna cukor
- 2 ek. mascarpone
- 1 dl alaplé
Elkészítés:
1. A hagymát vágd apróra, és dobd a forró vajra.
2. 5 perc után add hozzá a csirkét és a fűszereket.
3. Adj neki 8 percet, majd a tejtermékek kivételével keverj hozzá minden szükséges alapanyagot.
4. Főzd 15 percen át, majd mehet hozzá a tejszín és a mascarpone is, és ha szükséges, fűszerezd még egy kicsit. Friss naan kenyérrel tálald.
TIPP: Friss zöldfűszerekkel, snidlinggel és petrezselyemmel a tetején a legfinomabb, de ha szereted a koriandert, bátran használd ehhez az ételhez.