Tavaszi kedvencünk: tormakrémleves lazacszeletekkel

Ha marad egy kevés torma húsvétról, és nálad sem fogy valami gyorsan, akkor érdemes minél előbb keresned néhány fogást, amikben ugyanolyan remek, mint a sonkaszeletek mellett. Ez a leves is ilyen, aminek a közepén akár olasz, spanyol, de néhány kocka főtt, füstölt házi sonkákat is tálalhatsz.

Zöldségalaplével és narancshéjjal egészen más hangulatot adhatsz a levesnek.
Zöldségalaplével és narancshéjjal egészen más hangulatot adhatsz a levesnek.Saturated

Hozzávalók 3 személyre

  • 3 ek. ecetes torma
  • 8 deci sonkalé
  • 2 ek. liszt
  • 1 ek. tejföl
  • 1 ek. tejszín
  • ízlés szerint só és bors
  • 1 tk. barna cukor
Recept idők

Elkészítés:

A tejszínt és tejfölt keverd el a liszttel, a többi hozzávalót pedig melegítsd össze. Ha ezzel megvagy, sűrítsd be a keverékkel, majd pirított kaláccsal és füstölt lazacszeletekkel tálald. Zöldségalaplével és narancshéjjal egészen más hangulatot adhatsz a levesnek. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek