Ha marad egy kevés torma húsvétról, és nálad sem fogy valami gyorsan, akkor érdemes minél előbb keresned néhány fogást, amikben ugyanolyan remek, mint a sonkaszeletek mellett. Ez a leves is ilyen, aminek a közepén akár olasz, spanyol, de néhány kocka főtt, füstölt házi sonkákat is tálalhatsz.
Zöldségalaplével és narancshéjjal egészen más hangulatot adhatsz a levesnek.Saturated
Hozzávalók
3 személyre
- 3
ek.
ecetes torma
- 8
deci
sonkalé
- 2
ek.
liszt
- 1
ek.
tejföl
- 1
ek.
tejszín
- ízlés szerint
só és bors
- 1
tk.
barna cukor
- Elkészítési idő: 35 perc
- Előkészítési idő: 10 perc
Elkészítés:
A tejszínt és tejfölt keverd el a liszttel, a többi hozzávalót pedig melegítsd össze. Ha ezzel megvagy, sűrítsd be a keverékkel, majd pirított kaláccsal és füstölt lazacszeletekkel tálald. Zöldségalaplével és narancshéjjal egészen más hangulatot adhatsz a levesnek.