Tonhalas pirítós új szinteken

Kedvenceink azok a fogások, amik reggelire, ebédre és vacsorára is bevethetők, ráadásul nem túl egészségtelenek és tökéletesek maradékmentésre. Íme az egyik remek képviselőjük.

Sajttal a tetején tálald.
Sajttal a tetején tálald.LauriPatterson

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 nagy szelet kalács (vagy 4 kisebb)
  • 2 darab tonhalkonzerv lecsöpögtetve
  • 3 ek. majonéz
  • 3 ek. mascarpone
  • 2 szál újhagyma zöldje apróra vágva
  • 4 deka aszalt paradicsom felkockázva
  • 4 deka fekete olíva kissé összevágva
  • 1 mk. sült fokhagyma összetörve
  • 1 ek. kapribogyó
  • 15 deka reszelt cheddar
  • 1 tk. vaj
  • ízlés szerint só és frissen tört zöld bors
  • 1 mk. barna cukor
Recept idők

Elkészítés:

Kend meg a vajjal a kalácsszeleteket és pirítsd meg, majd a sajt kivételével az összes szükséges alapanyagból készítsd el a tonhalkrémet. Ezek után jöhet a sajt a tetejére, amit néhány perc alatt piríts rá a forró sütőben.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek