Sajttal a tetején tálald.LauriPatterson
Hozzávalók 2 személyre
- 2 nagy szelet kalács (vagy 4 kisebb)
- 2 darab tonhalkonzerv lecsöpögtetve
- 3 ek. majonéz
- 3 ek. mascarpone
- 2 szál újhagyma zöldje apróra vágva
- 4 deka aszalt paradicsom felkockázva
- 4 deka fekete olíva kissé összevágva
- 1 mk. sült fokhagyma összetörve
- 1 ek. kapribogyó
- 15 deka reszelt cheddar
- 1 tk. vaj
- ízlés szerint só és frissen tört zöld bors
- 1 mk. barna cukor
Elkészítés:
Kend meg a vajjal a kalácsszeleteket és pirítsd meg, majd a sajt kivételével az összes szükséges alapanyagból készítsd el a tonhalkrémet. Ezek után jöhet a sajt a tetejére, amit néhány perc alatt piríts rá a forró sütőben.