Ha szereted a füstös aromákat, grillezd néhány percig faszenes grillen.karamba70
Hozzávalók 2 személyre
- 2 nagyobb szelet csirkemell
- ízlés szerint só, bors, fokhagymapor
- 3 ek. olaj
- 2 kis marék dió durvára törve
- 25 deka sajtkrém
- 8 deka reszelt parmezán (vagy gorgonzola)
- 500 g. felezett őszibarack
Elkészítés:
A csirkehúst fűszerezd be alaposan, majd olajjal kend meg és dobd a kontakgrillbe 5-7 percre.
Ha megsült, vágd apró kockákra, és egy közepes tálban egyszeűen keverd össze a többi hozzávalóval. Sózd és borsozd a tölteléket, majd kanalazd a barackok közepébe. Barackot szezonon kívül is tudsz vásárolni konzerv formájában, így ez a finomság bármely évszakban elkészíthető, a hibázás lehetősége pedig nulla.