Töltött lazacszeletek – kapribogyóval és füstölt sajttal dobtuk fel

Egy nagy adag rózsaborsos házi gyúrt tészta mellett és előételként egyaránt finom, de akár egy rukkola-eper-feta salátát is készíthetsz hozzá, vörösborecetes öntettel.

Előételként is remek.
Előételként is remek.Andreas Steidlinger

Hozzávalók 2 személyre

  • 40 deka füstöltlazac-szelet csíkokra vágva
  • 1 ek. kapribogyó (apróra vágott csemegeuborkával is készülhet)
  • 20 deka natúr sajtkrém
  • 10 deka füstölt sajt lereszelve
  • ízlés szerint só és frissen tört zöld bors
  • 10 deka apróra vágott aszalt paradicsom
Recept idők

Elkészítés:

Terítsd ki a lazaccsíkokat, majd a többi hozzávalóból keverj sűrű sajtkrémet. Kend meg mindegyiket egy adaggal, majd teked fel, és már mehet is a saláta tetejére.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek