Mozzarellával töltött fasírtok – paradicsomszószban és szendvicsek közepén is finomak

Egyáltalán nem nehéz elkészíteni ezeket a finomságokat, és ha épp olaszosan, tésztával és paradicsomszósszal tálalnád, egy kevés fekete olíva is mehet a darált hús közepére.

Érett cheddar-ral is készítheted.
Érett cheddar-ral is készítheted.LauriPatterson

Hozzávalók 2 személyre

  • 50 deka darált sertés- vagy pulykahús
  • 1 kisebb szelet kalács tejbe áztatva
  • 1 darab tojás enyhén felverve
  • ízlés szerint só és bors
  • 1 kis csokor friss petrezselyem
  • 15 deka mozzarella összevágva
  • zsemlemozsa
Recept idők

Elkészítés:

A sajtot vágd össze, a zsemlemorzsát szórd ki egy tányérba, majd a többi hozzávalót dolgozd össze alaposan. Lapíts ki egy-egy adag masszát és tedd a sajtot a közepére. Forgasd meg zsemlemorzsában a tetszőleges méretűre és alakúra formázott darált húst, majd közepes lángon, bő olajban süsd készre az adagokat. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek