Ennek a nemzeti eledelünknek a története évezredekkel ezelőttre nyúlik vissza.
Egyáltalán nem nehéz elkészíteni ezeket a finomságokat, és ha épp olaszosan, tésztával és paradicsomszósszal tálalnád, egy kevés fekete olíva is mehet a darált hús közepére.
A töltött karalábé az a fogás, ami akkor is remekül sikerül, ha egy kicsit egészségesebb változatát dobjuk össze. Mi már próbáltuk rizstejszínnel és kamuhússal is – úgy is remek volt, hát még ebben a könnyű, pulykás-barna rizses változatban!
Ez a káprázatos recept a bizonyíték arra, hogy a gluténmentes, tejmentes, tojásmentes és húsmentes ételek is lehetnek izgalmasak és finomak.
Egy jó kis töltött, gazdag kalács tökéletes lehet vacsorára, és gyors reggeliként is egyszerűen bevethető a tegnapi maradék. Ha a szabadban piknikeznétek vagy kirándulnátok, arra a célra is remek: tartalmas és hidegen is finom, ráadásul ízlés szerint testre szabható a család kedvenceivel.
Mutatjuk, hogy az ajánlások szerint hány fok lenne valójában az ideális.
Egyre többen szenvednek a vastagbelet érintő rákban, egy új kutatásban pedig kiemelik ennek az okát.