Remek őszin finomság, amit akár le is fagyaszthatsz.OksanaKiian
Hozzávalók
- 10 deka sütőtökpüré
- 7 deka vaj felolvasztva
- 20 deka krémsajt, natúr
- 2 ek. porcukor
- 1 mk. fahéj
- 1 nagy bögre liszt (hagyományos, 2,5 decis)
- 1 nagyobb darab tojás
- 1 ek. sütőpor
- 1 mk. só
- 6 ek. cukor
- 1 darab bionarancs héja és leve
Elkészítés:
A sajtkrémet keverd el a porcukorral és fahéjjal, majd tedd félre.
A száraz hozzávalókat keverd el alaposan egy tálban, a folyékonyakat pedig egy turmixban dolgozd össze. Ha ezzel megvagy, forgasd össze a két elkészült adagot, majd töltsd óvatosan muffinformákba helyezett muffinpapírokba.
Mindegyik közepébe kanalazz egy mokkáskanálnyi sajtkrémet, majd 170 fokon legalább 25 perc alatt süsd készre az édességeket.
Ha tespsiben készíted, kanalazd ugyanúgy a krémet a közepébe, és fogpiszkálóval mintézd meg egy kicsit, majd ezek után süsd készre.